Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1707013 Vervelend Probleem

 • Auteur
  Berichten
 • #2713015

  Ha meiden,

  Aangezien we hier toch zo open zijn en veel bespreken wil ik ff mijn vervelend en genant probleem voorleggen. Vanwege mijn vorige en nieuwe zwangerschap heb ik veel last van urineverlies, ik maak daarom gebruik van Tenalady. Echter hier krijg ik nu echte flinke irritaties van. heeft iemand tips voor mij? Alvast bedankt.

  #4462372 Quote

  Lieve Ukkietje,

  Akkes is bespreekbaar hoor! Wat ontzettend vervelend zeg! Kan me voorstellen dat je van die Tena irritatie krijgt, bah! Ik heb er geen last van maar heb wel een tip voor je:

  Zoals je weet loop ik 2x per week bij de fysio en raakte aan de praat met de man die mijn rugfysio doet. Bij deze praktijk zijn ze ook gespecialiseerd in het helpen van mensen met urineverlies (zowel mannen als vrouwen) Hij vertelde dat ze daar tegenwoordig zoveel aan kunnen doen om het te verminderen of te verhelpen. Hij zei ook, dat het vroeger een genant probleem was waar mensen niet mee durfde te komen maar tegenwoordig kan je daar door middel van fysio, oefeningen etc dus heel goed vanaf komen.

  Misschien kan je ook eens bij een fysio bij jou in de buurt informeren. Hoop dat je er wat aan hebt.

  Liefs Lynn.

  #4462374 Quote

  Hier kan alles besproken worden! 😉 heel vervelend joh…
  Bedoel je dat je puistjes krijgt down under? Heb ik ook tijdje gehad, heeeeel vervelend! Zo ja dan kun je voorzichtig wassen (onder de douche) met Betadine scrub. Ook helpt deppen met tea tree oil (op een watje) en het drinken van brandnetelthee (bijv van Zonnatura). Verder zoveel mogelijk katoenen ondergoed en kleding en niet met zeep wassen. Als je je bikinilijn scheert is het ook goed om daarna even te scrubben met bijv scrub van Therme, dan verwijder je de dode huidcellen en heb je minder kans op huidirritatie.

  Groetjes van n schoonheidsspecialiste 😉

  #4462379 Quote

  Hè wat naar! Je spieren trainen meid… Denk dat je een te strakke broek dicht moet krijgen dan houd je je buik in, daardoor trek je je spieren bij je vagina omhoog laat ze daarna los en doe dit traps gewijs 1-2-3 vasthouden en los… Je kunt ook weer traps gewijs loslaten. Je kunt Dit doen op n stoel, wachten op de bus e.d. Meiden dit moeten we allemaal doen! ook straks al je bent bevallen! heel erg belangrijk tot je 90e jaar, verzakingen voorkomen!
  Als tip van de irritatie die je hebt slapen in je blote kont! Ook als je straks daar onder hechtingen hebt, ik had dat eerst niet gedaan en kreeg koorts, blote kont kan er lucht bij en geneest het sneller
  Succes hoop voor je dat de irritatie overgaat en je het urineverlies onder controle houdt

  Liefs Sam

  #4462385 Quote

  Langs een fysio gaan die verstand heeft van de bekkenbodem. Als je er al last van hebt sinds de vorige zwangerschap is het misschien verstandig om na deze zwangerschap naar een uroloog/gyn ofzo te gaan. Ik heb bij de bevalling van mijn dochter te horen gekregen dat ik in de toekomst er last van zou krijgen en dan een doorverwijzing naar het ziekenhuis moest vragen. Dit doordat ik een totaal ruptuur heb gehad. Schijnbaar krijgen vrouwen later dan last van. Nu is het nog minimaal en kan ik het nog opvangen met o.a. oefeningen.


  pelegee
  Bijdrager
  #4462386 Quote

  Idd hier is alles te bespreken!

  Wat rot dat je daar zo’n last van hebt. Ik heb helaas geen tips voor je, behalve misschien een fysiotherapeut raadplegen?

  Hoop dat de irritatie snel over is.

  Liefs, x

  #4462387 Quote

  Nu heb ik geantwoord, maar niet echt op je vraag.
  Ik weet niet echt andere tips tegen de irritaties dan hier boven. Echt vaak verwisselen en katoenen ondergoed. Succes ermee.

  #4462388 Quote

  Vervelend voor je! Helaas voor mij ook wel heel herkenbaar! In ieder geval het urine verlies! Bekkenbodem training! Druppeltjes plassen is iets wat je veel kan oefenen! Mij lukt dat alleen echt niet! Moet er zelf eigenlijk ook achteraan! Rottig dat je irritatie krijgt van tenalady, volgens mij hadden de meiden hierboven daar wel tips voor hè!!
  Sterkte ermee!
  Liefs Anneke


  peet37
  Bijdrager
  #4462502 Quote

  Hier een zuster die werkt met bejaarde….
  Bijna iedereen bij ons (vrouwen) worden van onder ingesmeerd met miconazol creme.
  Idd ook voor voetschimmel, maar dus ook in de liezen.
  Vraag wel even of je dit nu mag gebruiken aan je huisarts. De creme kan gewoon bij het kruidvat gekocht worden.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct