Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1707262 Kellycaming

 • Auteur
  Berichten

 • cass85
  Bijdrager
  #2713264

  Misschien ben je wel op vakantie en kun je niet reageren, maar ik was benieuwd hoe het gaat met de zindelijkheistraining en met het slapen in een peuterbed.

  Wij wilden eigenlijk nu ook beginnen met de zindelijkheidstraining, maar dat wordt me nu even teveel met die dikke buik in de weg 😉

  #4462617 Quote

  het slapen gaat helemaal super! overdag slaapt ze er altijd in maar s nachts nog niet omdat we volgende week op de camping zitten en ze dan in het campingbedje moet leek het mij een slim plan om nog ff te wachten met de nachten. maar de dinsdag dat wij terug komen gaan we meteen de nachten doen.

  zindelijkheid moeten we nog mee wachten omdat alicia zowel het potje als de wc verkleiner vind ze heel eng. ga aankomende week op de camping proberen dat is natuurlijk een andere omgeving.


  cass85
  Bijdrager
  #4462725 Quote

  Fijn te horen dat het slapen overdag goed gaat in het bedje!

  Die zindelijkeheidstraining komt wel, ze is nog zo jong. Wij hebben verschillende vrienden met kleine kinderen en die zijn allemaal pas begonnen toen de kleine 2 – 2,5 waren. Grote kans dat ze het dan sneller door hebben.

  Ikzelf merk wel bij Evy dat ze het vies vindt om te plassen waar anderen bij is (als ze geen luier om heeft) Dan gaat ze echt ergens in een hoekje staan, of ze wil meteen van schoot af en plast dan ergens waar niemand zit. Dus op zich is ze zich er wel van bewust. Ben benieuwd!

  #4462728 Quote

  ja dat doet alicia ook in een hoekje staan
  ik zet haar nu wel met luier enzo aan op de wc
  en dat vind ze wel goed blijf dat ook doen zodat ze aan de wc kan wennen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct