Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1707285 Babyfoon

 • Auteur
  Berichten
 • #2713287

  Ik ben totaal niet bijgelovig aangelegd, maar hier krijg ik echt de kriebels van. Ik was gisteravond Sam in zijn eigen kamertje aan het voeden. Mijn man was nog beneden met de ouderunit van de babyfoon. Opeens was er door de ouderunit een heel eng lachje te horen…Sam of ik waren het niet…Het was een soort babylachje, maar dan met zo’n raar ondertoontje. Ik wilde Sam eigenlijk helemaal niet meer in zijn bedje leggen en lekker bij me houden. We hebben het overigens hierna niet meer gehoord.


  serietje
  Bijdrager
  #4462637 Quote

  Met sommige babyfoons wil het nog wel eens gebeuren dat het het geluid van buren registreerd, misschien dat je iets van de buren hebt gehoord???


  Jacqueline 79
  Bijdrager
  #4462673 Quote

  dat dacht ik ook gelijk, veel babyfoons zitten op dezelfde frequentie, zo hoor ik regelmatig vrachtwagenchauffeurs, kan ze gelukkig niet verstaan, maar het is soms best lastig
  Dus je bijgeloof kan weer de kast in, er is een heel logische verklaring voor die andere lach.


  femmama-inspe
  Bijdrager
  #4462747 Quote

  Op mijn oude werk hadden wij portofoons walkie talkie zeg maar, en daarop hoorden wij zelfs de verkeersleiding van Schiphol! Zaten daar ongeveer 10km hemelsbreed vandaan!
  Alarm iemand een ‘zend bak’ in de buurt heeft kan dieer ook op storen. Heb je een dect babyfoon? Want die storen het minst.

  Maar dat je schikr geloof ik!


  femmama-inspe
  Bijdrager
  #4462748 Quote

  Alarm =als

  #4462783 Quote

  Uit de boxen van mijn pc hoor ik af en toe gemurmel van mensen en die dingen zijn niet eens draadloos. Je wilt gewoon niet weten wat er allemaal door de lucht heen suist aan radiogolven. En het geluid vervormt natuurlijk ook.

  Maar je reactie is erg begrijpelijk. Je wilt je kindje beschermen en in een veilige omgeving hebben, daar horen geen enge geluiden bij.

  #4462795 Quote

  Mysterie opgelost hihi. We hebben een geboortekaartje gekregen met daarin een geluidje van een lachende baby….. Die kaart is nu dus dichtgeplakt…


  serietje
  Bijdrager
  #4462838 Quote

  hahahaha, das ook een goeie!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct