Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1707421 Hoe Veel Flessen

 • Auteur
  Berichten
 • #2713423

  Hoeveel flessen krijgen jullie kleine nog?
  Ethan krijgt smorgens een papfles 200cc(is naar zijn mening niet genoeg) en savonds ligt er aan hoe goed hij heeft gegeten..

  Nu hoorde ik dat een vriendin van me kleine is in juni 1geworden dat hij al ruim 3weken van de avond fles af is.
  Verwennen wij nou Ethan of is zij zo vlug

  #4462819 Quote

  We hebben wel eens de fles weg gehouden maar kwam dan als nog rond 12/1uur voor een fles..
  Ethan krijgt half papfles half gewone fles hij vind de papfles gewoon niet lekker maar hij komt te laat voor de fles om ook nog een broodje te eten smorgens

  #4462831 Quote

  Jochem drinkt ‘smorgens bij de boterham 150 halfvolle melk en ’s middags ook.Jochem is niet zo’n goede drinker dus als hij slecht heeft gedronken doe ik hem ’s avonds in bed nog wat melk maar doe ik dit niet dan slaapt hij ook gewoon goed in en door tot de ochtend en kan als hij wakker is nog een uur zonder eten of drinken vermaken in bed, heerlijk! Hij is niet zo dat als hij wakker is meteen honger heeft. Soms verdun ik de melk ook nog wel eens met water hij vind het allemaal prima.( ’s avonds )

  #4462856 Quote

  Je merkt het vanzelf als hij hem niet meer nodig heeft. Ik gaf die fles dus rond 12 uur ’s avonds. Voor het slapen gaan wilde hij hem allang niet meer. Op den duur hebben ze er gewoon genoeg van. Moet eerlijk zeggen dat de fles ’s morgens gewoon zijn ontbijt is en hij dus ook nog geen brood eet ’s morgens. Ik geef hem helemaal geen pap maar alleen opvolgmelk 3.

  #4462859 Quote

  Hier is de fles ook zijn ontbijt daarom is het ook hlf papfles is en half gewone fles zo dat hij toch wat vezels binnen krijgt ik bied smorgens wel een broodje aan maar vaak wil hij maar een 1/4 broodje

  #4462865 Quote

  alicia krijgt ’s ochtends 2 sneetjes brood met halfvolle melk (beker drinkt ze zelf leeg zonder knoeien)
  tussendoor fruit
  ’s middags 2 soms 3 boterhammen met beker halfvolle melk
  na het slapen stuk fruit, water en een koekje
  ’s avonds aardappels groente vlees en als ze dorst heeft water

  en mocht ze ’s nachts of ’s ochtends voor half 8 wakker worden krijgt ze een fles van 180ml en 3 scheppen voeding. en dan slaapt ze door tot kwart voor 10 meestal.

  #4462867 Quote

  Jeetje wat krijgt ze veel te eten zeg dat eet ik nog niet eens

  #4462868 Quote

  Tim krijgt ’s avonds rond half 7 nog een fles. Dat is ook de enige. Hij kreeg die nog omdat hij geen avondeten wilde. Dit gaat nu sinds een tijdje zo goed, dat het een volwaardig maal aan het worden is. De fles zijn we dan ook aan het afbouwen, we zitten nu nog op 120cc.

  #4462871 Quote

  ja als ze dat eet is ze hele dag vrolijk. en anders is ze hele dag moe en hangerig. we hebben er zelf deze grenzen aan gesteld want ze kan maar blijven eten. maar mijn vriend kan ook veel eten. die eet ’s ochtends 2/3 boterhammen en ’s middags kan hij er nog eens 6 naar binnen proppen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct