Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1707667 Goed Gesprek

 • Auteur
  Berichten
 • #2713669

  Lieve meiden,

  Ik ben weer terug van de fysio en van werk…..
  Heb een heel fijn gesprek gehad op werk!! We hebben met z’n allen besloten (ik, fysio en werk) dat ik niet meer aan ’t werk ga…..Ik ben nu dus officieel tot na m’n verlof (eind Februari) thuis.

  Ik geloof niet dat ik er echt blij mee ben maar het is voor mij en dus ook voor m’n zwangerschap wel het beste. Moet het ff in m’n hoofd op een rijtje krijgen want de tijd gaat snel maar al met al is het natuurlijk nog een behoorlijk eind. Vind het gewoon jammer dat mijn collega’s en vaste klanten nu zo weinig tot niets mee krijgen van mijn zwangerschap maar ik heb wel beloofd dat ik zo eens in de 2 weken even langs kom voor een praatje en een kopje thee……Zo blijf je toch een beetje betrokken.

  De rust doet me gewoon goed en de fysio zei ook: “het zal verlcihting geven maar het wordt niet beter en het wordt ook steeds zwaarder”. Ze heeft gelijk!!
  Moest op werk een verklaring tekenen (voor hun uitkering etc) en verder waren ze heel begripvol en zeiden: “Het is maar voor een paar maanden”…..

  Ben wel opgelucht dat het nu zo is gelopen en heb natuurlijk gelijk m’n sleutel ingeleverd. Hahahaha!!

  Meiden, fijne dag! Liefs Lynn.

  #4463026 Quote

  Dat is fijn meid. Een afspraak waar iedereen achter staat. Dat moet een goed gevoel geven. Nu kun je het helemaal achter je laten.

  #4463027 Quote

  Wat fijn meid… Niet dat je moet stoppen (want t zou fijner en leuker zijn als je tot t einde door kon werken) maar wel dat er een besluit is en dat t goed voelt. Nu kun jij in alle rust toeleven naar je zoontjes en je lijf zoveel mogelijk rust geven zodat je ook wat energie hebt voor andere dingen.

  #4463028 Quote

  Wat een goed nieuws Lynn, geeft je vast een hoop rust. Nu lekker rustig aan doen en genieten van je twins!


  cs1983
  Bijdrager
  #4463029 Quote

  Hey meid,

  Wat dat het gesprek goed is verlopen. En snap wel dat je niet blij bent om tot eind feb thuis te zitten, denk dat niemand dat zou willen. Maar het is idd voor jou en je ukkies op dit moment het beste.

  En ik zou ook af en toe even langs gaan om bij te kletsen en natuurlijk je buik te showen waar je trots op bent.

  Die spanning is nu iig weg en concentreer je op jezelf en je ukkies, probeer er lekker van te genieten want denk idd dat het voor jou steeds zwaarder zal worden.

  Liefs

  #4463034 Quote

  Fijn dat je een prettig gesprek hebt gehad! Het besluit om helemaal niet meer te gaan werken komt even rauw op je dak! Is ook nog wel heel lang hè! Ik ben nu voor de 3e week thuis, went nog niet echt hoor, beetje doelloos! Maar je weet natuurlijk wel waar je het allemaal voor doet! Gewoon maar er bij neerleggen en proberen te genieten (praat nu ook tegen mezelf, haha), misschien als we er op terug kijken, viel het allemaal best mee;-)
  Veel liefs Anneke

  #4463036 Quote

  hey meid wat een goed nieuws! En het heeft idd tijd nodig om dit allemaal ff in je hoofd op een rijtje te zetten maar uiteindelijk lukt ook dit je en zul je merken dat dit echt het beste is..

  Probeer te genieten van de rust zodat je redelijk goed de zwangerschap door komt en straks heerlijk van je 2 muppies kan genieten!!!

  Liefs trientje

  #4463078 Quote

  Hoi hier een reactie van een sept mama,

  Wat fijn dat je het zo goed hebt kunnen regelen met je baas.
  Wat voor werk doe je??

  Ik ben met 17 weken moeten stoppen met weken vanwege mijn bekken,werkte in een kapsalon.
  Mijn baas had er helaas geen begrip voor,had ik niet zwanger moeten worden,was zijn commentaar.
  Ik ven toen na 3 weken even langs geweest,maar toen hoorde ik achteraf dat hij had gezegd,dat ik dan net zo goed had kunnen komen werken,als ik toch ook naar de stad kon komen.

  Ik ben morgen 34 weken heb sinds ik thuis zit niks meer gehoord,heb wel een brief gekregen dat mijn contract niet verlengd wordt.
  (wat ik al verwacht had en ik ben er ook erg blij mee,wilde er toch niet terug)..

  Ben maar blij dat het bij jouw zo goed is gegaan,het kan ook anders….

  Probeer je vooral niet schuldig te voelen en doe het rustig aan je krijgt tenslotte een tweeling…

  #4463083 Quote

  Fijn Lynn dat je nu duidelijkheid hebt en als werkgever zou ik ook blij zijn met de duidelijkheid. Je werkgever krijgt nu een vergoeding en kan vervanging regelen. Ik kan me voorstellen dat het lastig is om te accepteren om nu al thuis te zijn, maar het is voor je en je mannetjes echt het beste. Probeer het een plaatsje te geven en ga genieten van het mooie weer en dat je je rust kan nemen.
  liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct