Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1711235 Ontwikkeling En Andere Feitjes

 • Auteur
  Berichten
 • #2717237

  Hallo allemaal,

  Wat vliegt de tijd toch! Cliche, maar waar! En wat gaat t toch allemaal snel qua ontwikkeling. Even een updateje en nieuwsgierig naar jullie kindjes. (Niet om te vergelijken, want dat heeft toch geen zin, maar gewoon voor de leuk!)

  Casper, geboren op 18 jan.

  1 aug naar cb geweest: 68,5 cm en 7,8 kilo

  Geen tandjes, felblauwe ogen en lichtblond haar (al 4 x geknipt!!)

  Karakter en uiterlijk precies zn vader, behalve de ogen.

  Eet, drinkt, slaapt goed.

  Schuift de kamer door, kruipen kan hij 2 keer en dan niet meer. Vindt opdrukken (op handen en voeten staan, kontje in de lucht) geweldig. Verder zit hij zelfstandig (al een tijdje) en staat hij t liefste. Hij heeft afgelopen week aan tafel gestaan (alleen!) en ook in de loopauto beweegt hij zich voort. Ongelofelijk!

  Ben helemaal verliefd op ons manneke!

  Groetjes Maud

  Ps, is er al iemand opnieuw in verwachting van de januarigroep? Ik niet hoor, maar over een tijdje zouden we wel graag een tweede willen. Maar eerst maar eens van ons manneke genieten.

  #4466884 Quote

  leuk! eva is niet zo snel hoor. …wel heeft ze al 2 tandjes veder rolt ze om. maar zitten enzo kan ze niet ze is van 17 jan 6730 gr en 63 cm tis gewoon nog echt een baby ze licht ook nog in de kinderwagen bak dus 🙂

  #4467110 Quote

  ons bijdehandje van 13 januari eet en drinkt goed. Slaapt sinds een week of 2 heel goed overdag, zeker 2 keer per dag zo’n 2 – 2,5 uur. Voorheen was dit 3-4 keer per dag een half uurtje.
  Staan vind ze vreselijk leuk, en sinds van de week gaat het kontje omhoog…hoe lang zal het duren voor juffie er vandoor gaat?
  Kortom een vreselijke trotse mama van een tevreden meiske!


  mamavannoaen….
  Bijdrager
  #4467375 Quote

  Davy (2jan) schuift de hele kamer door op zn buik…zitten kan ie wel goed al zelf,maar staan is veel leuker!! Nog geen tand tebekennen..eten/drinken gaat super sinds een weekje eet meneer ook brood heerlijk vind ie het!! Hij heeft sinds een paar dagen ook ontdekt dat ie kan gillen…er hoeft maar even niemand in t zicht tezijn of meneer gaat gillen en zodra ie je dan weer ziet komt er een enorme schaterlach…. kortom het is genieten hier met een mannetje wat vanaf dat ie wakker is sochtends lacht!!

  En cliché het gaat echt zo snel bijna 8maanden alweer!!!

  Ow en alweer zwanger? Nee weet ook niet of dat nog een keer gaat gebeuren heb nu 2 kindjes en ik vind het “goed” zo maar me vriend? Dat was voordat Davy werd geboren een hele harde nee en nu houd ie zn mond als er naar gevraagd word en begint ie telachen;-)

  #4467481 Quote

  zie nu pas dat je vraagt naar zwangeren…nee dus, gaat niet meer lukken, manlief is een paar weken geleden geholpen. wij hadden al een dochter van 5 jaar en voor ons kleine meisje zijn we 2,5 jaar bezig geweest (+hormonen spuiten+5 behandelingen IUI)voordat ik zwanger was. Ons gezin is compleet!

  #4467622 Quote

  Ons dametje is geboren op 13 januari.
  We zijn afgelopen maandag bij het cb geweest en ze weegt nu 7.6 kilo en is 64,5 cm lang.

  Ook hier nog geen tandjes.
  Slapen doet ze prima, en eten ook! zelfs al een kwart broodje.
  Ook hier mooie blauwe ogen en wit/blond haar.
  En ze lijkt op ons allebij! een echte combi haha.

  Zitten kan ze ook helemaal zelf geen hulp meer nodig van papa en mama.
  We zijn nu ongeveer 2 maanden bezig met kruipen, achteruit gaat prima maar zodra ze 1 knietje naar voren heeft gedaan snapt ze niet dat ze der armpjes mee moet nemen. ( haha voor ons grappig om te zien )
  Staan vind ze ook echt prachtig!!

  En nee niet zwanger!.. Ons dametje vind het leuk om voor 5 minuutjes alleen te spelen en al snel zoekt ze de aandacht van mama of papa weer op, zodat ze niet alleen hoeft te spelen.
  Dus geen tijd voor een 2e haha.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct