Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1715029 Moeders Voor Moeders

 • Auteur
  Berichten
 • #2721031

  Hoi dames

  Ten eerste iedereen gefelciteeerd met jullie zwangerschap 🙂
  Vandaag was het toch nog wven spannend want MvM kwam vandaag en dan wordt er nog een test gedaan om te kijken of je genoeg hormonen hebt om urine op te vangen.
  Het was even spannend maar na een tijdje toch een zichtbaar streepje (pfffff had het gevoel als ik weer even voor de 1e keer een test deed)
  In ieder geval via deze weg een kleine attentie, er is een groot tekort aan het hormoon, dus meld je aan 🙂

  #4470404 Quote

  gefeliciteerd met je zwangerschap!

  Ik doe al een aantal weken mee, en inderdaat het is een kleine moeite voor mensen die veel moeite moeten doen om ook in verwachting te raken.


  Minaj
  Bijdrager
  #4470413 Quote

  Ik vond het leuk dat ik de test mocht houden aangezien ik de eerste keer heb getest met clear blue digi. Dit is de eerste week dat ik mee doe en het is indd een kleine moeite…

  #4470437 Quote

  Ook ik heb me net meteen na de echo opgegeven. Ze komt woensdag langs!!

  Spannend!

  En idd kleine moeite, kan groot geluk worden 😉

  #4470486 Quote

  Bij mij zijn ze ook vandaag langsgeweest! Vond het toch wel speciaal… Normaal is het in het begin van de zwangerschap alleen maar heel lang wachten; met MvM heb je echt ff een speciaal gevoel, voelde een beetje als een mini feestje met kadotjes en felicitaties 😀 en dan meteen wat goeds doen ook!

  Vanmiddag waren mijn twee jongens na de eerste schooldag buiten aan het spelen en toen kwamen ze opeens aan met zo een blauwe fles van MvM…. Na ze ff te hebben te ondervraagd bleek het dat ze die fles bij de buurvrouw uit de tuin hadden gepakt!!! Nou blijkt mijn buurvrouw al 16wk zwanger!!! Tja, dus mijn buurvrouw weet nu ook van ons… Wel bijzonder: tegelijk zwanger met mijn buurvrouw en nog alletwee aan het inzamelen voor MvM ook!!!
  (wel mijn jongens ff duidelijk uitgelegd dat die flessen geen speelgoed zijn 😉

  Liefs,

  #4470594 Quote

  Hall welkom en gefeliciteerd. Ik doe ook mee aan moeders voor moeders. Dit is al de te tweede week. Ik ben helemaal blij dat ik zo vrouwen kan helpen met kinderen krijgen. Klein moeite.

  #4470683 Quote

  Bij mij komt ze morgen langs!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen