Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1715139 Welke Flesvoeding

 • Auteur
  Berichten

 • hmimes
  Bijdrager
  #2721141

  Vandaag was de kraamzorg geweest voor een gesprek . En ze raadde ook melk in huis te hebben voor flesvoeding en dan ook flessen .

  Weten jullie al welke flesvoeding jullie gaan nemen ?
  Ik hoorde van een vriendin dat die blikvoeding die geloof ik groeistart van nesle beter vult ivm dikte dan nutrilon ?


  tamjo
  Bijdrager
  #4470491 Quote

  Ik ga weer nutrilon hypo allergeen geven. Vorige x ook gebruikt bij mijn zoontje en nu weer. Geef geen borstvoeding. Dus heb sowieso flessen en voeding in huis.

  #4470504 Quote

  Hoi,

  Even een berichtje van een sept10/febr13 mama, bij mijn 1e had de kraamverzorgster een proefpakje van Friso mee. Mijn dochter heeft een combi van BV/KV gehad, aangezien de BV niet voldoende op gang kwam. Ben eigenlijk gewoon bij Friso gebleven, is een stuk voordeliger dan die andere merken…

  Gr Marit

  #4470515 Quote

  ik heb bij de eerste altijd Friso gebruikt, die beviel erg goed. bij de tweede zaten we wat minder ruim in het budget 😉 en die heeft AH voeding gehad, die is ook prima, heb nooit problemen gehad. er zit overal hetzelfde in als je leest op de pakken, en je betaald erg veel voor de merknaam! maar als je kindje speciale voeding nodig heeft dan is het wat mij betreft wel anders. als ze gewoon gezond zijn en ze doen het goed op goedkopere voeding, waarom dan niet?! dat is mijn mening uiteraard :)! kruitvat is ook goede voeding, alleen stonken mijn jongens daar enorm van :D!! (boeren en winden laten….) dus ik ga nu weer AHvoeding geven als de BV niet lukt!


  hmimes
  Bijdrager
  #4470528 Quote

  bedankt voor de reacties , maar bij ik hoorde dat je van de 1 verzadigder bent dan de ander ?

  Of dat waar is ..

  #4470547 Quote

  oei daar heb ik geen ervaring mee. heb ook geen verschil gemerkt bij de Friso en AHvoeding. maar dat merk je snel genoeg denk ik als ze geen genoeg hebben. ik zou als ik jou was niet gelijk voor het duurste gaan, je hebt er heeeel veel van nodig 😉 kom je straks achter!

  #4471107 Quote

  Ook ik heb bij ons zoontje na de borstvoeding Nutrilon gegeven, deze keer geef ik geen borstvoeding en start ik wederom met nutrilon.
  (heb andere nooit geprobeerd)

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen