Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1715203 Het Was Ff Schrikken

 • Auteur
  Berichten
 • #2721205

  Hallo meiden,

  Van het weekend heb ik het erg druk gehad, zaterdag mijn verjaardag gevierd, voelde me die dag ook echt niet lekker, verkouden, pijn in mijn keel en erge hoofdpijn. Maar goed, toch mijn verjaardag gevierd. En zondag naar de dierentuin geweest, was me eigenlijk te veel, maar ja, we hadden al afgesproken er heen te gaan. En gister, 3 september, op mijn verjaardag zelf, zag ik ineens wat donker bloed in de toilet, dit tot 2x toe, toch maar gelijk ff naar het ziekenhuis gebeld, mocht gelukkig gelijk komen.
  In het ziekenhuis hebben ze een hartfilmpje gemaakt en dat was gelukkig heel erg goed, de kleine was erg druk bezig met bewegen. en toen hebben ze me nog inwendig onderzocht, en een kweekje afgenomen om te kijken waar het bloed vandaan kom en of het goed is( hier krijg ik volgende week de uitslag van ). En toen een inwendige echo om te kijken of alles goed is en een echo via de buikwand om te kijken of alles goed is met de kleine en of er genoeg vruchtwater is.
  Gelukkig is alles goed, maar ben er wel van geschrokken.

  Liefs van Mariska

  #4470557 Quote

  Hey meid,

  Ik kan me goed voorstellen dat je daarvan schrikt! Gelukkig is alles goed met de kleine:-) je lichaam geeft dus aan dat je te veel hebt gedaan.. Rustig aan hoor. Ik plan dingen ook ruim in en niet elke dag. Heb net het gras gemaaid (klein stukje) en onkruid uit de voortuin gehaald.. Ik zit nu te hijgen en te gapen op debank.. Straks de honden doen en naar t winkelcentrum maar dat is eigenlijk ook veel te veel op 1 dag.. Denk goed om jezelf en de kleine hoor! Hopen dat ze niks byzonders vinden..

  #4470610 Quote

  Dat is inderdaad flink schrikken!!
  Nu wel naar je lijf gaan luisteren hé meis!
  Hou je ons op de hoogte van de uitslag?

  En nog gefeliciteerd!
  We hadden mooi weer op “onze” verjaardag 😉

  Liefs,
  Marieke

  #4470629 Quote

  Ja, we hadden idd mooi weer op onze verjaardag.

  En ja, ga goed luisteren naar mijn lichaam.
  Jij ook hé.

  Liefs Mariska

  #4470940 Quote

  Jemig wat schrik je dan zeg!
  Gelukkig is alles goed met de kleine, maar kan me voorstellen dat je nog enige onrust kent omdat je niet weet waar het vandaan komt. Wie weet geeft de kweek nog uitsluitsel hierover. Maar ja, wat ik geleerd heb is dat er zoveel onbekends en onverklaarbaarst gebeurt in ons lichaam, helemaal als we zwanger zijn, daar kan je je geen voorstelling van maken. En misschien ook maar goed, want als je alle risico’s weer zou weten worden we daar waarschijnlijk ook niet blij van!
  Het is en blijft dus maar een wonder!!

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.
  Liefs

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen