Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1715355 Doorverwezen Naar Rotterdam

 • Auteur
  Berichten
 • #2721357

  Gisteren met Tjerk bij de kinderarts geweest. Hij heeft waarschijnlijk een wigschedel. Donderdag moet ik met Koen terug en horen we gelijk hoe of wat we verder met Tjerk moeten. Ze zou een spoeddoorverwijzing in orde maken voor het Sofia kinderziekenhuis bij een neurochirurg. We weten nu nog even heel weinig, of hij geopereerd moet worden of niet, is nog niet bekend.

  #4470707 Quote

  Voor de facebookers, de familie hebben we nog niet ingelicht omdat we nog te weinig weten nu. We stellen ze pas op de hoogte als we alles weten, om horrorverhalen te voorkomen en ook antwoord te kunnen geven.

  #4470712 Quote

  pff sterkte zeg!! het zit jullie niet mee

  #4470722 Quote

  Zo dat is best heftig, sterkte!!!!
  Ik denk aan jullie

  #4470734 Quote

  Jeetje dat ia niet niks sterkte

  #4470762 Quote

  jeetje! wat een verhaal…ik hoop dat jullie snel duidelijkheid krijgen om een beetje rust binnen het gezin te creeren, dat hebben jullie nu wel verdiend!

  liefs

  #4470772 Quote

  jeetje meid heftig zeg, heb net even gegoogled wat het is en zie dat het spohia erin gespecialiseerd is. sterkte ermee en een heeeeel dikke knuffel voor jou, hopelijk krijg je snel wat meer ifno over het hoe of wat. wat ik trouwens wel raar vind is dat ze het nu pas hebben opgemerkt

  #4470801 Quote

  @lorena ze hebben al een aantal keren foto’s gemaakt. In de eerste week en later ook nog. Op 7 mei was ik nog geweest en toen was zijn schedel redelijk glad. Een vergroeiing na het jaar komt bijna niet voor. Dus ze heeft het het eerste jaar wel degelijk in de gaten gehouden. Je kunt op internet alleen over pasgeboren vinden.

  #4470810 Quote

  oke dacht al wat slordig van ze, hopelijk komnt het allemaal goed en zijn er geen heftige acties nodig, heel veel sterkte ermee en dikke knuf

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen