Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1715527 Dikke Vette Dip

 • Auteur
  Berichten
 • #2721529

  Hoi meiden,

  Ik zit er ff helemaal doorheen…. zoals jullie weten loop ik al even met een ingekapselde borstontsteking (abces), ben hiervoor al 5 keer in het ziekenhuis geweest en afgelopen vrijdag hebben ze via een drain behoorlijk wat zooi uit mijn borst gehaald… dit luchte enorm op, maar toen ik maandag voor controle kwam constateerde de arts opnieuw ‘vocht’ in mijn borst… aaaaaaaaaaaaah, ik had zo gehoopt dat het klaar was. Nu moet ik aanstaande vrijdag weer terug komen voor een echo en eventueel meer…

  Ik heb ook contact met een lactatiekundige over het afbouwen van het kolven en die vond het vreemd dat ze de drain niet een paar dagen hebben laten zitten… op die manier kan het ‘schoon’ blijven. Ik weet het ook allemaal niet hoor, ben toch geen dokter. Mijn grootste angst is dat ik alsnog onder het mes moet…. Ik hou niet van narcose! Ik voel me de laatste dagen erg somber en ontzettend moe, maar tegelijkertijd ook angstig. Wanneer ik google op borstabces wordt het alleen maar erger, dus dat doe ik maar niet meer! Ik had me de laatste weken van mijn kraamtijd wel iets anders voorgesteld, mijn man zit er ook helemaal doorheen! Maar we moeten sterk blijven voor onze Joep, die merkt volgens mij helemaal niks van dit alles… hij slaapt, eet, poept en lacht steeds vaker dus dat is wel fijn!

  Zo moest het ff kwijt! Kan niet wachten tot deze ellende achter de rug is.

  Duimen jullie voor mij aanstaande vrijdag?

  Lfs,
  Juutepetuutje


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4470976 Quote

  O, meid dat is helemaal niet leuk! Zo wordt genieten wel erg lastig. Hopelijk wordt het snel beter en kun je dit afsluiten. Ja… een kindje krijgen is mooi maar het geeft ook zoveel zorgen. Niet alleen om hem maar ook voor jezelf. Zet m op, even volhouden nog… het gaat vast snel over nu!

  xx

  #4471016 Quote

  Wat een pech heb je hiermee zeg. Ik hoop echt dat ze je morgen van de ontsteking af kunnen helpen en dat een operatie niet nodig is. Kan me voorstellen dat je er ongrust over bent en er even doorheen zit. Veel geluk en sterkte morgen!!!


  dikzak
  Bijdrager
  #4471064 Quote

  Hey Juut wat balen dat het nog zolang doorebt! Hoop dat je snel opknapt en weer helemaal van je mannetje kan genieten. Sterkte morgen!

  #4471065 Quote

  Succes meid, het wordt je inderdaad niet echt makkelijk gemaakt. Ik hoop dat het morgen allemaal goed gaat, zal voor je duimen!!

  #4471291 Quote

  Ik kan het absoluut begrijpen dat je erdoorheen zit. Je zou deze weken nog even lekker moeten genieten van Joep en je rustig een beetje mentaal moeten voorbereiden op weer naar het werk gaan.
  Ik vind het echt mega rot voor je. Ik hoop zó dat dit nu afgesloten kan worden

  #4471298 Quote

  He meiden,

  Super bedankt voor jullie lieve reacties en steun!
  Ben dus gisteren weer in het ziekenhuis geweest en daar hebben ze weer een drain geplaatst en laten zitten… moet maandag terugkomen en dan gaan ze mijn borst denk via de drain weer legen en spoelen en zo gaan ze door tot de dag dat er hopelijk niks meer uitkomt. Wel raar hoor zo’n ding in je borst 😉 maar wat moet dat moet!!!

  Fijn weekend allemaal en geniet lekker van jullie kids en het weer, dan ga ik dat ook proberen te doen!!! Heb geen zin meer om in een dip te blijven hangen…

  Lfs,
  Juutepetuutje

  #4471361 Quote

  Hoi Juutepetuutje

  Ik vind je heel stoer!

  Groetjes

  #4471418 Quote

  Bedankt Jippi, ik ben eigenlijk een bange poeperd hoor, maar ja ben nu toch mama van een jongentje he 😉

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen