Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1725565 Leuk Nieuws

 • Auteur
  Berichten
 • #2731567

  Hoi allemaal,

  Van mijn kant leuk nieuws: ik ben weer in verwachting! Het is nog heel pril (woensdag positief gestest) maar hier kan ik het alvast wel vertellen!

  We zijn er heel blij mee, tegelijkertijd vind ik het ook spannend gezien alle complicaties rond de bevalling van Diederik (6 liter bloedverlies). Maar goed, het herhalingsrisico is 10%, dus een grote kans dat het dit keer goed of in ieder geval beter verloopt.

  Ik heb al met al wel meer tijd nodig gehad om zover te komen om te stoppen met de pil, gelukkig hebben we niet heel lang op de zwangerschap hoeven wachten.

  Ben heel benieuwd in hoeverre voor andere mama’s met een 2e kind/zwangerschap de mindset ook anders is/was dan bij de 1e. Ik vind het bij mezelf namelijk opvallend! Bij Diederik zat ik echt een beetje op een roze wolk (ondanks alle geklaag op het eind) en nu zit ik er wat realistischer in ofzo.

  Nou goed, fijn weekend allemaal en hopelijk kan ik t.z.t. over een positieve 20 weken echo berichten.

  #4480920 Quote

  Gefeliciteerd. Ik hoop dat je een fijne zwangerschap hebt.

  #4480926 Quote

  Joepie!!! Lieve meid, wat gun ik het jou om over een kleine 9 maanden een lief klein ukkie in je armen te houden, zonder alle vervelende dingen zoals bij Diederik!!

  Van harte en ik duim voor jullie ;)!!

  Hele dikke kus,
  Marit

  #4480944 Quote

  Gefeliciteerd en geniet van je zwangerschap!!!

  Liefs!

  #4481005 Quote

  Hey meisje
  Van harte gefeliciteerd! Ik snap dat je zwangerschap nu anders is. Je weet hoe bijzonder het is en hoe kwetsbaar. En je hebt ook nog eens een nare bevalling gehad.
  Maar je gaat ook alle mooie dingen weer mee maken!! Het vertellen tegen mensen, de eerste schopjes, het intieme van een kindje in je buik voelen, de echo’s, het zien bewegen van je buik… En geloof me, een eerste bevalling is geen indicatie van een tweede. Ik had de eerste keer een super bevalling, met alleen na de bevalling bloedverlies. Nu had ik een hell bevalling, maar zonder bloedverlies en na een douche en een ontbijt mochten we weer naar huis…
  Lekker genieten nu en hoop dat je niet te misselijk bent.

  Liefs,

  T

  #4481171 Quote

  wauw gefeliciteerd meid. kan me voorstellen dat het bij jou meer overredingskracht nodig had om te stoppen met de pil! bij stan prima zwangerschap gehad en goede bevalling. nu verschrikkelijke zwangerschap met bijna alle kwalltjes wat je maar kunt hebben. over een maand ben ik uitgerekend. ik hou mijhart vast voor de bevalling!

  geniet toch van je zwangerschap, doe ik ook. het blijft heel speciaal. enop naar de mijlpaaltjes!

  #4481265 Quote

  Hoi,

  Inmiddels 12 weken in verwachting, van een tweeling.
  Met 10 weken de termijnecho gehad en het zag er allemaal heel goed uit.
  Toch durf ik minder makkelijk ervan te genieten, ik ben zo bang dat het fout gaat. Dat had ik bij Bram, onze eerste, inmiddels 2 jaar oud veel minder.

  Over 2 weken weer naar de gynaecoloog en hopelijk krijg ik daarna het volste vertrouwen in m’n lichaam.

  #4481274 Quote

  Ohh wat superleuk!! Gefeliciteerd!!! Nu ga je het allemaal weer beleven… heel erg leuk en indd ook erg spannend!! Ik wens je een hele goede zwangerschap toe en ik hoop dat je er echt van mag gaan genieten :-)) Begrijp in jouw situatie helemaal dat je het heel spannend vind!

  Ook bij mij is de mindset bij mijn tweede zwangerschap heel anders (nu 40 week+ 4 dagen.. dus nog in spanning aan het wachten..) Ik zat ook veel minder op een roze wolk. Was na de positieve test behoorlijk van slag zelfs en kon het niet goed geloven, terwijl ik het bij de eerste wel van de daken kon schreeuwen. Het heeft bij mij echt even wat langer geduurd voordat ik aan het idee gewend was weer zwanger te zijn etc. Je bent dus niet de enige 🙂

  Liefs,
  Rosan

  Liefs,
  Rosan

  #4481422 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap!

  Hopelijk gaat alles goed en heb je straks een goede bevalling.
  Zowel mijn zwangerschap als mijn bevalling was bij de 2e zo veel beter! hopelijk geldt dat ook voor jou!

  geniet van je zwangerschap

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct