Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

18 maanden controle op consultatie bureau.

 • Auteur
  Berichten

 • Rbvh
  Bijdrager
  #2732499

  Hoi,

  Vanmorgen met Amy naar het cb geweest voor het 18 maanden onderzoek. Ze is 86.5 cm en weegt 12.8 kg… ze zit lekker boven gemiddeld nog steeds.

  Verder doet ze het super. ze ligt heel erg voor in de ontwikkeling. ze deed al dingen die ze met 3 jaar moeten kunnen zonder moeite haha.. ze vonden ook dat ze heel goed en duidelijk sprak. En ook al een hele grote woordenschat heeft.

  dus een en al lof. dus hier weer een trotse papa en mama..

  groetjes Renske


  Zeevang
  Lid
  #4482034 Quote

  Wat goed dat jullie meisje Amy het zo goed doet.
  Loopt ze goed voor als ze al dingen van een kindje van 3 doet knap hoor.
  Lizzy zegt al ook al wat woordjes maar doet het ook wat ze moet doen voor haar leeftijd.
  Ze zegt papa,mama bal,bah,poes,ties(fiets)zus,jas,tas,peen(speen)
  Wel een verschil met haar zus die liep pas met 18 maanden liep lang achter met gewicht en zei alleen papa en mama nu maar ze was ook 2 maanden te vroeg geboren.
  Jullie hebben een lang meisje hihi
  Lizzy weegt nu 11 kilo en ze is 79 cm..gemiddeld met haar gewicht met lengte er iets onder.
  Maar hoe hongerig ze het eerste jaar was met flesjes drinken nadat ze omgeveer 14 maanden was begon ze slechter te eten en als ze iets niet moet slaat ze het gewoon weg.
  Waar ze wel gek op is is op vlees groente slaat ze vaak weg en voor het slapen gaan nog een lekker pyama pap flesje.

  Liefs


  Rbvh
  Bijdrager
  #4482052 Quote

  Amy krijgt ook nog steeds melk voor het slapen gaan. Maar dan gewone melk. gewoon omdat ze het zo lekker vind..

  fijn dat het met Lizzy ook goed gaat. Een lekker klein meisje. Amy is inderdaad heel lang haha. Maarja met een papa van 2 mtr haha kan dat ook niet anders..

  liefs

  #4482110 Quote

  Wat goed zeg dat amy het zo goed doet.
  Hier geen controle met 18 maanden.
  Lengte weet ik niet precies, gewicht pas zelf gemeten op ongeveer 10 á 11 kg.
  Matthias is altijd klein geweest, heeft net na de geboorte een achterstand opgelopen, maar haalt die nu een beetje in. Hij eet dan ook bijna alles wat maar eetbaar is… en flinke porties…


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4484286 Quote

  Hey!

  Hier ondertussen ook geweest. Sven was 87 cm en 13,5 kg. Hij werd verder helemaal goed gekeurd en vonden hem al lekker aan het brabbelen.
  Wel is Sven sinds de zomer weer vertrokken is, meer ziek. Van laatst een flinke heftige keelontsteking die uiteindelijk een bacteriele infectie werd, weer een kuurtje dus.
  Nu had ie vanmorgen weer wat koorts. Zucht… we hopen zo dat ie de winter goed door komt zonder al te veel oorontstekingen en kuren. Anders zullen we naar de KNOarts moeten.
  Maar verder is het een heerlijk ventje, wat lekker slaapt. Een echte knuffelkont is. Zodra die de kans ziet zit ie op schoot. Haha… lekker hoor. Maar hij is ook enorm ondernemend en ziet er op dit moment ook flink gehavend uit. Klimt overal op, wil alles ontdekken en kan helemaal in een deuk liggen als je met hem voetbalt. Zo genieten!
  Gisteren hebben we op het werk van mijn man Sinterklaas gevierd. Zo vrij en mooi Lo”is het vond, zo eng vond Sven het. Pas na een kwartier kwam ie wat los en durfde hij weer zichzelf te worden. Daarna stapte ie vrolijk in het rond, ging zelfs bij vreemden op schoot zitten. At zich klem in pepernoten. Zo van genoten.
  Ze vinden hun cadootjes zo mooi dat we bijna geen politie meer hoeven te spelen in huis. Lois is haar verveling even helemaal kwijt en timmert er op los met hamertje tik en haar barbiepony (marktplaats!!).

  En hoe vinden ze de Sinterklaas bij jullie?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct