Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Slapen

 • Auteur
  Berichten
 • #2733889

  Karlijn slaapt nog steeds in haar ledikantje. Vroeg me af of er nog meer kindjes nog in het ledikantje slapen of zijn ze allemaal al over op het grote bed?


  gitteh
  Bijdrager
  #4483239 Quote

  Hoi,

  Julia slaapt ook nog steeds in haar ledikantje. Zolang ze er niet uitklimt, houden we dat ook zo!

  Gr Gitte

  #4483241 Quote

  Hey

  Floor slaapt al sinds mei in een groot bed. En dit bevalt meestal heel goed. Het fijnste is dat ze, als we ergens heen gaan, gewoon in een groot bed slaapt, waardoor we alleen zooi voor der zus mee hoeven te nemen.

  Liefs,

  T

  #4483255 Quote

  Julia sliep in een peuterbedje, maar sinds we terug zijn van vakantie (eind oktober) wil ze weer alleen maar in haar ledikantje slapen. En aangezien we het ledikant voorlopig toch niet nodig lijken te hebben (zie mijn antwoord op vorige topic) laten we het maar zo.
  Als we ergens anders zijn (bij opa en oma bijv) slaapt ze wel in een gewoon bed.

  liefs

  #4483451 Quote

  stan slaapt al 8 maanden in een groot bed. en dat gaat prima. we hebben dat bewust zo vroeg gedaan omdat hij eraan toe leek te zijn, en even later wisten we ook dat we een tweede kindje verwachtte. het heeft drie dagen geduurd voordat hij in bed bleef slapen, eerste avond met tranen op de ogen hier gezeten zo hard was hij het schreeuwen en daarna viel hij drie dagen op de grond voor de deur in slaap.

  maar we hebben volgehouden en hem geen ander bedje meer laten zien!

  het is wel even slikken. als je je kleine peutertje in zon groot bed laat liggen hihi

  liefs

  #4483638 Quote

  Toevallig liggen Seth en Noor vanavond voor het eerst in hun ‘grote’ bed. Mijn man heeft ze zelf gemaakt, van steigerhout. Het is heel goed gegaan, ze zijn meteen gaan slapen, zelfs eerder dan eerst!

  #4483662 Quote

  Bram slaapt nu nog in een ledikant, hij heeft wel een dekbed sinds kort. Hij vind het dekbed erg fijn en sport niet meer het heel ledikant door. Nog eventjes en dan krijgt hij een peuterbed. Dit gaat nog een paar maanden duren, ivm verbouwing.

  Ik ben benieuwd hoe dat gaat, er zit zowiezo een rekje bij dat hij niet zomaar uit bed kan vallen.


  Vissen..
  Bijdrager
  #4483700 Quote

  Ela slaapt sinds haar 2e verjaardag in een peuterbed, ze was er ook echt aan toe. Ze slaapt veel rustiger in en komt er bijna niet uit! ’s Morgens komt ze rond 8uur uit haar bed en komt ze bij ons, nou hoe netjes wil je het hebben.. 🙂
  Liefs

  #4483739 Quote

  Diederik slaapt nog in zijn ledikant, ik vind het ideaal zo. Zo lang mogelijk laten liggen wat mij betreft!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct