Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1729676 Ook 1e Echo Gehad

 • Auteur
  Berichten

 • Vissen..
  Bijdrager
  #2735678

  Ook wij hebben onze 1e echo gehad, de zwangerschap was wat minder ver gevorderd dan wij zelf gedacht hadden. Ben nu 8 weken, dus krijg 3 januari nog een echo voor de definitieve termijn bepaling.
  Voel me gelukkig nog steeds goed! Wel veel moe, maar Ela gaat gelukkig nog elke middag 1,5/ 2 uur naar bed. Harm natuurlijk nog ietsje langer, dus ik kan bijna elke middag nog even bijtanken!
  Ela reageerde heel grappig op ’t nieuws.. Ik vertelde dat we gingen kijken of mama een baby in haar buik heeft. Zegt ze nee, mama niet, noemde ze de naam van een vriendin van mij die ook zwanger is. Moest heel hard lachen, hoe grappig, nee mama is niet zwanger.. 🙂
  Liefs

  #4485098 Quote

  oh meisje wat fijn dat alles goed was( neem ik aan), en ja 8 weken…. nog 4 te gaan en dan mag ke het weer van de daken schreeuwen!

  gefeliciteerd!

  #4485110 Quote

  Gefeliciteerd, en geniet er van!! En moeheid gaat wel weer over (spreek ik uit ervaring 😉 ).

  Liefs

  #4485213 Quote

  Hihi wat kunnen ze bijdehand zijn he 😛
  Fijn dat het goed was, en nu lekker over 3 weken nog een keertje spieken!

  Xx

  #4485283 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap. Lekker dat je kinderen lekker slapen `s middags. Hoe oud zijn ze? Helaas denkt mijn mannetje daar anders over. 5 kwartier en dan is hij weer helemaal opgeladen en dan laat hij heel luid horen.
  We hebben Bram wel verteld dat mama 2 baby`s in de buik heeft, maar zijn reactie is alleen dat hij z’n trui omhoog trekt en z’n eigen buik aanwijst.
  Als hij hard tegen me aanloopt of heel wild tegen m’n buik doet, zeg ik dat hij zachtjes moet zijn met mama, vanwege de baby,dat dat pijn doet stopt hij wel en is heel lief. Maar of dat nou is door de baby`s?

  Geniet ervan!

  #4485415 Quote

  gefeliciteerd fijn hoor!geniet ervan fijn dat je nog zo je rust kunt pakken

  liefs jootje


  Vissen..
  Bijdrager
  #4485455 Quote

  De oudste is 2 jaar en de jongste is 8 maand. Als de oudste niet wil slapen mag ze ook op haar kamer spelen, maar mama moet echt even rusten.. 🙂
  Op ’t moment slaapt ze wel elke middag, gelukkig.
  Liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct