Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

hoe gaat het met iedereen?

 • Auteur
  Berichten
 • #2735693

  Zoals de titel al zegt hoe gaat het met iedereen?
  Hier gaat het goed, met de nodige ups en downs en af en toe ff logeren in het ziekenhuis.
  Dochter lief is nu 4,maanden en op dringend advies van kinderarts zijn we begonnen met fruit en rijstebloem.

  #4485061 Quote

  Op zich goed, wel wisselend (mag geloof ik niet klagen als ik van jou lees van ziekenhuisbezoeken!). Suze krijgt 5 x 150 aangeboden, maar drinkt meestal niet alles op. Soms drinkt ze erg onrustig en andere keer is er niks aan de hand. Reflux is het niet; nu een week of 5 voeding voor koemelkallergie. Ook dat is het naar ons gevoel niet. Ka weet het ook niet meer…gewoon een bijzondere drinker :-). Gelukkig niet meer spugen en huilen met voeding. Ontwikkeling gaat snel, draait van buik naar de rug, maar andersom lukt nog net niet. Verder een super vrolijk kind. Overdag al wat meer ritme in het slapen. ‘S nachts gaat het aardig, soms wel wakker maar geen honger. Ka raadde ons ook rijstebloem aan, maar het leek wel of ze daar ’s nachts alleen maar korter van ging slapen. Overwegen om binnenkort naar de 4 flessen over te gaan en met een groentehapje te beginnen.

  #4485114 Quote

  Ons meisie krijgt ook 4 flessen van 180 maar daar drinkt ze niet een van op als we op 400 ml op een dag zitten zijn we superblmaar meestal drinkt.ze 300 opeen dag KA weet ook niet zo goed waarom,. Ze vind de groente en fruit.daar.in tegen heerlijk bloemkool en pompoen en peer zijn favoriet. Voor de rest.hebben.we behoorlijk ritme, s nachts slaapt ze heerlijk en overdag.is ze gewoon een wakker kind, en hele dagen aan het kletsen ze.draait zich op de zij. En heeft ze sinds 2 dagen ondekt dat.je met eten kan sputteren,(heel fijn not)

  #4485214 Quote

  Hey
  Hier een meisje dat de flessen super leegdrinkt. ‘S ochtends een papfles, en verspreid over de dag nog 3 gewone. Groente geprobeerd, en ook pap van een bordje, maar ze begint meteen te kokhalsen. Dus daar wachten ee nog heel even mee.
  Ik hoop dar de fysio zegt dat ze haar extra luier binnenkort af mag (heeft ze om wat minder bewegingsvrijheid te hebben ivm haar voorkeurshouding) want die belemmerd haar wel. Zonder kan ze van buik naar rug, maar met niet. Ze draait wel, als ze op haar rug ligt, rondjes door de box.
  Verder is ze echt super vrolijk! En vindvze knisperboekjes echt heel leuk. Ze kan nu speelgoed vasthouden en bekijken, dus knisperboekjes en doekjes en kleine knuffeltjes zijn geweldig.

  Liefs,

  T

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct