Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1730596 Wat Een Wonder

 • Auteur
  Berichten
 • #2736598

  Afgelopen zondagavond bloeding gehad 🙁 Erg geschrokken, maar was maar kort en niet veel. Moest vanmiddag voor een echo. Deze afspraak stond al. Was er van overtuigt dat het niet goed zou zijn en dat ik de komende dagen het kleintje zou gaan verliezen. De echoscopiste het verhaal verteld en ik kon snel gaan liggen om te kijken hoe alles er voor stond. Tot onze grote verbazing zagen we meteen een kloppend hartje!!! :0) Ze kon gelukkig ook niets bijzonders zien. Als ze niet had geweten van de bloeding had ze het niet aan de echo kunnen zien. Ook de datum klopte met de groei. Wat een opluchting en wat trots op ons wondertje!

  #4485967 Quote

  Wat super fijn dat je een goede echo had. kan me voorstellen dat je erg geschrokken bent van het bloed. gelukkig was het niets!

  #4486007 Quote

  Super fijn dat de echo goed was! Wat zal je geschrokken zijn! Wij hebben ook gister de echo gehad, ook weer de bevestiging dat alles goed was, gelukkig! Nou hopelijk heb je een zorgeloze zwangerschap!

  #4486271 Quote

  Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn!!! Kan me voorstellen dar je je rot geschrokken bent. Maar super dat je toch een goede echo het gehad.. Geniet ervan!!

  #4486341 Quote

  Jeetje,wat zal je geschrokken zijn! Fijn dat je snel een echo had en dat alles er goed uit zag!

  #4486401 Quote

  Zoals een aantal van jullie denk ik ook al hebben mee gemaakt heb ik 2x een miskraam gehad dus dit voelde zo bijzonder!:-)

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen