Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1732731 Positiekleding

 • Auteur
  Berichten
 • #2738733

  Hoi Dames,

  Hoe gaat het bij jullie allemaal?
  Ik heb de positiekleding weer naar beneden gehaald en het zit heel veel beter. alleen staat het voor geen meter, kan me niet herinneren dat het de vorige keer ook zo zat. Ik heb een broek van mamalicious en van prenatal. Maar heb er totaal geen kont in. Misschien de vorige keer een dikkere kont?
  Maar nu ben ik dus aan het kijken naar nieuwe broeken. Maar bij alle broeken zitten de kontzakken zo laag, volgens mij lijkt het daarom zo raar bij mij. Ik kan niet zo makkelijk naar de stad de komende tijd dus kijk even op internet. Ik ben zelf vrij smal en draag meestal broeken maar 36 maar dan wel extra lang.. hebben jullie misschien tips welke broeken jullie heel tevreden over zijn??

  Liefs Imke

  #4488087 Quote

  Ik weet wel een merk. Erg fijne broeken. Extra smal en xtra lang. Ze zijn wel wat duurder maar zitten echt heerlijk. Het zijn de broeken van Queen mom. Ik heb Elf maat 27/36 erg moeilijk aan te komen, maar zijn hebben ze. Nu heb ik deze broek nog van de vorige zwangerschap en heb er destijds €90 voor betaald.

  #4488091 Quote

  Bedankt voor je tip! Ik ga zeker even kijken. Ik betaal er nu liever iets meer voor dan dat ik ze straks weer in de kast wegleg.. Dan koop ik nu een mooiere wat duurdere broek, we gaan toch richting het mooie weer en dan komen de rokjes en zo weer te voorschijn!
  Bedankt!

  #4488144 Quote

  Haha, ik zit met het probleem dat ik te groot ben. Positiebroeken in maar 48 heb je niet zoveel. Heb nu eindelijk een broek gevonden bij de C&A die heerlijk zit.
  Ben er wel blij mee, want mijn gewone broeken begonnen nu wel erg strak te zitten.

  #4488202 Quote

  Gerdine, je zou ook eens bij bonprix kunnen kijken. Die hebben ook grotere maten! 🙂

  #4488221 Quote

  Ja maar amper spijkerbroeken. Wat je vooral ziet is joggingbroeken en harembroeken. En die hoef ik nou net niet. Ik wil er ook een beetje netjes uitzien.
  Maar ik heb er 1.. dat is voorlopig genoeg.
  Ten slotte hebben wij straks onze dikke buik in de lente en zomer 🙂

  #4488437 Quote

  Ik draag zelf voornamelijk de broeken van Mamalicious. Koop ze via marktplaats 😀 Laatst echt een mega set positiekleding gekocht, alles tijdens 1 zwangerschap gedragen, en past allemaal perfect! Misschien dat je via marktplaats ook wel de “lastigere” maten kan vinden? succes ermee!

  #4488480 Quote

  Ik heb een hele ladiing van mijn nicht gekregen. past perfect. ben er heel.blij mee!

  #4488502 Quote

  hoi, ik merk dat mijn beenomvang veel minder is ziet er niet uit als ik die broeken aan doe en heb al maatje S, dus ik ga skinny jeans bestellen.

  gr anneloes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct