Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoe gaat het met de kids?

 • Auteur
  Berichten

 • NikkyR
  Bijdrager
  #2744491

  Hoi dames!
  Hoe gaat het met de kids? Groeit iedereen goed en doen ze al veel?
  Thiago loopt wat achter, maar hij was dan ook 5,5 week te vroeg. Hij is nu bijna 9 maanden oud.
  Krijg vaak de vraag of hij al tandjes heeft, maar ze laten nog op zich wachten. Ook nog geen harde stukjes of witte puntjes te ontdekken.

  Hij kan wel van zijn rug naar zijn buik en terug draaien. Maar heeft er nog steeds een hekel aan op zijn buik te liggen. Hij probeert af en toe wel te tijgeren, maar heeft geen idee wat hij met zijn armen aan moet haha. Zijn beentjes doen wel hun best.
  Hij blijft redelijk zitten als je hem rechtop zet, maar dan moet hij wel steun in de rug hebben. Los neerzetten is geen goed idee, dan tolt hij meteen om haha. Zelf gaan zitten doet hij nog niet. Eigenlijk vindt hij het allemaal wel prima op zijn rug haha.

  Hij is dol op technische dingen. De controller van de Playstation, de tablet, telefoons, noem het maar op. En knuffels. Die zijn absoluut favoriet, hij knuffelt er het liefst de hele dag mee 🙂

  #4493902 Quote

  joël net zo oud als de kleine van jou is al wel wat “actiever”. Loopt elke keer al voor op wanneer hij het eigenlijk zou moeten doen/kunnen. Had met 4 maanden zijn eerste 2 tandjes onder en was 7,5 maand toen de bovenste 2 door kwamen. heeft er nu dus 4.
  Kruipt al heel snel vooruit en kan zich op de bank al optrekken tot staan. In de box of vanaf de grond nog niet.
  Als ik hem in zijn zij of in zijn okseltjes een beetje vasthou en achter de loopwagen zet doet hij sinds een paar dagen ook al wat stapjes er achter zetten maar dat gaat nog niet echt van harte.
  Hier is hij ook heeeeeeeeeeeel dol op alle technische dingen en stopt het het liefst allemaal gelijk in zijn mond 😛

  Heeft anderhalve week doorgeslapen maar helaas de afgelopen 3 nachten was hij in de nacht weer veel wakker.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct