Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

nog 15 daagjes wachten…

 • Auteur
  Berichten
 • #2744911

  Nog 15 dagen en dan EINDELIJK de 20 weken echo. Ik ben zo benieuwd naar pinda 2.0 hoe hij/zij gegroeid is. En of alles in orde is. En begin ook steeds meer te twijfelen of ik wel/niet wil weten. Zei altijd van niet maar ja nieuwsgierig aagje hier hahahaha.

  Afgelopen vrijdag naar de bekkentherapeut geweest omdat ik langzaam last kreeg van mijn bekken.
  Ze adviseerde me om te gaan stoppen met werken (dit waarschijnlijk omdat ik in de zorg werk en dat best zwaar is voor je bekken) en toen ik naar huis wou gaan omdat ze klaar was en ik de kleine mee wou nemen (moest mee want papa was werken) gaf ze aan dat ik dat niet mocht doen dus pakte ze de maxi cosi van me over en bracht hem naar de auto en zette hem er zelfs in!
  Ik had nog echt niet door dat het zo slecht met me ging. Had dan al wel af en toe last van mijn bekken en dacht beter vroeg dan laat beginnen met therapie. Maar had dit toch echt niet verwacht!!!
  Zit dan ook in dubio omdat mijn hart en verstand dus 2 verschillende dingen zeggen. Ga dinsdag even met de HA bellen en vragen wat hij er van vind. En daarna dan maar met mijn teamleidster om de tafel.

  #4494353 Quote

  Spannend he de 20 weken echo. Wij willen het ook niet weten, vorige echo had ik een idee dat ik gezien had wat het was, en nou ben ik dus ook heel nieuwschierig of ik gelijk heb. En door al die verhalen van iedereen die het weet, ben ik ook wel benieuwd.

  Wel goed van je dat je naar de therapeut gegaan bent, beter te vroeg dan te laat idd, maar zoals ik het al lees, heb je het nu al toch nodig. Zou het goed besprken met je HA en je teamleidster, misschien kan je het langzaam gaan afbouwen. En het belangrijkste is aan jezelf denken nu en niet aan werk of wat dan ook. Want je hebt er nog eentje lopen, die nog niet alles zelf kan en dat is extra zwaar voor je nu. Ik snap je wel, maar zo iemand zegt ook niet zomaar je moet oppassen nu. Je hebt niet voor niets last.
  Rustig aan en ook je gevoel volgen, jij voelt de pijn.
  Succes en sterkte ermee.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct