Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wederom bekkeninstabiliteit :(

 • Auteur
  Berichten
 • #2744913

  Afgelopen vrijdag naar de bekkentherapeut geweest omdat ik langzaam last kreeg van mijn bekken.
  Ze adviseerde me om te gaan stoppen met werken (dit waarschijnlijk omdat ik in de zorg werk en dat best zwaar is voor je bekken) en toen ik naar huis wou gaan omdat ze klaar was en ik de kleine mee wou nemen (moest mee want papa was werken) gaf ze aan dat ik dat niet mocht doen dus pakte ze de maxi cosi van me over en bracht hem naar de auto en zette hem er zelfs in!
  Ik had nog echt niet door dat het zo slecht met me ging. Had dan al wel af en toe last van mijn bekken en dacht beter vroeg dan laat beginnen met therapie. Maar had dit toch echt niet verwacht!!!
  Zit dan ook in dubio omdat mijn hart en verstand dus 2 verschillende dingen zeggen. Ga dinsdag even met de HA bellen en vragen wat hij er van vind. En daarna dan maar met mijn teamleidster om de tafel.

  Nog 15 dagen en dan EINDELIJK de 20 weken echo. Ik ben zo benieuwd naar pinda 2.0 hoe hij/zij gegroeid is. En of alles in orde is. En begin ook steeds meer te twijfelen of ik wel/niet wil weten. Zei altijd van niet maar ja nieuwsgierig aagje hier hahahaha.


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4494850 Quote

  Hey!

  Sterkte ermee…. ik weet hoeveel pijn het doet. Goed je oefeningen doen, hopelijk verlicht dat…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct