Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie is ook zwanger van de eerste?

 • Auteur
  Berichten

 • Ellenw30
  Bijdrager
  #2749194

  Hoi allemaal,

  Hoop dat het hier ook snel een gezellige drukke boel gaat worden:)
  Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en ik vind het zo spannend en eng! Wie is ook zwanger van de eerste?
  Het lijkt mij erg fijn om ervaringen uit te wisselen.

  Groetjes

  #4498544 Quote

  Ik heb een dochter van 2. Dus wij verwachten nu ons tweede kindje

  #4498555 Quote

  hoi gefeliciteeerd!
  ik ben nu ook voor de eerste keer zwanger en ik vind het allemaal spannend en eng alles door elkaar : )
  voor ons is het ook zo speciaal want we waren al bijna 5 jaar bezig en nu zijn we zover dus hopen dat we in februari ons wondertje in onze armen mogen nemen!

  #4498568 Quote

  Ook een 2e kindje is spannend en eng hoor 😉

  #4498574 Quote

  Voor ons is het de vierde als alles goed gaat. We hebben 3 prachtige dochters binnen 3 jaar gekregen. En daarna twee miskramen. Het wordt steeds spannender zo en hoe meer gezonde kinderen je hebt hoe spannender het ook wordt of het kindje weer gezond is. Tenminste dat is mijn ervaring. Wij hebben volgende week al de eerste echo. Tel de dagen af en hoop zo op 1 kloppend hartje.
  Groetjes,
  Anne


  Ellenw30
  Bijdrager
  #4498600 Quote

  Ja ik denk dat het inderdaad bij elke zwangerschap weer spannend is. Maar dan weet je misschien wel hoe je lijf reageert? Ik voel nog niet heel erg veel, af en toe wat misselijk, erg moe en bijna niet slapen s nachts en mijn borsten zijn wat groter. Ik zit nu in de 5e week. Wat ik vooral zo lastig vind is dat ik zo bang ben dat het mis gaat, heel stom ik weet het maar gaat vanzelf. Denk dat ik over een paar weken daar wel wat rustiger over ben. Hoe doen jullie dat?

  #4499429 Quote

  Elke zwangerschap is anders. Een cliche, maar zo waar. ik ben nu veel misselijker dan bij de 1e. Ik zeg (om manlief te stangen): het zijn er vast 2 of het is vast een jongen, die zorgen altijd voor problemen :). Ook ben ik sneller moe, slaap slecht, veel naar de wc en heel zere borsten.
  Ook hier de angst dat het mis gaat, maar dit is bij beide kanten van de families de laatste 2 jaar heel veel gebeurd dus tips om er mee om te gaan heb ik niet. Ik probeer er niet te veel bij stil te staan, maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct