Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1743222 Hallo Is Hier Nog Iemand Echo Echo

 • Auteur
  Berichten
 • #2749224

  Hoi dames,

  Spiekt er toevallig nog af en toe iemand op dit forum? Ik zit meer op het peuter/kleuter forum van mijn 1e zw.schap. Maar goed, nog 3,5 week te gaan en dan zit ik op de 40 weken. Hopelijk gaat alles goed met iedereen, deze zwangerschap gaat mij een stuk makkelijker af dan de eerste dus ik hou het nog wel even vol!

  #4498597 Quote

  Het is echt stil hier. Zal wel komen door de facebookpagina. Daar wordt flink wat verteld. Hier ook op 40 weken over 3,5 week. Spanning begint te stijgen. Nog eventjes en dan zijn de kleintjes er.

  #4499453 Quote

  Ja, inderdaad erg stil. Ik kijk ook nog maar heel af en toe omdat er eigenlijk nooit iets nieuws word geschreven. Dus leuk dat er toch nog meiden zijn.
  Nou, Blossom hier is het andersom. Deze is echt heel heftig terwijl het bij mijn eerste echt super makkelijk ging. Ik ben uitgerekend op de 26 ste. Weten jullie of er al kindjes zijn geboren?

  #4499474 Quote

  Hallo meiden,

  Ik kijk ook maar heel soms op het forum omdat de meeste dames toch op facebook zitten. Ik heb mij daar destijds niet voor aangemeld. Ik ben aankomende maandag uitgerekend dus zit in de wachtmodus. Van mij mag het nu wel gebeuren hoor, best een pittige zwangerschap geweest. Ik heb al regelmatig in de nacht voorweeën gehad en de laatste dagen heb ik veel last van de bekken. Kom maar op dus! Ik heb geen idee of er al baby’s geboren zijn.

  #4499688 Quote

  Hier een november mama, vorig jaar zat ik bij de april mama’s en we waren daar ook veel aktiever als wat we hier zijn….

  #4499787 Quote

  Hoi dames, Er zijn al wel wat kindjes geboren. Ik geloof 6 of 7 intussen. Waarom komen jullie niet ook gezellig ook op de facebookpagina?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct