Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1746291 Stil

 • Auteur
  Berichten
 • #2752293

  Het is wel erg stil hier. Hoe gaat het met de mama’s die niet op Facebook zitten?

  #4501677 Quote

  zeker stil zeg

  #4501726 Quote

  Eigenlijk wel jammer dat het hier zo stil is. Misschien proberen weer nieuw leven in te blazen? Ik heb ook geen idee hoeveel mama’s hier nog wel eens kijken.

  #4501737 Quote

  In ieder geval 3 hahahahaha. Hoe gaat het met Tim?

  #4501765 Quote

  @Supertje: Momenteel gaat het wel goed met Tim. We hebben een (onofficiële) prognose over wat er aan de hand is met hem: verbale dyspraxie. Dit is een motorische stoornis waarbij er problemen zijn met het aansturen van de spraakspieren. Met de spieren zelf is niets mis. Tim begrijpt vrijwel alles wat we zeggen, en weet in zijn hoofd ook wat hij wil gaan zeggen, maar zijn hersenen sturen zijn mond als het ware niet goed of te traag aan waardoor hij de klanken/woorden niet kan maken. Hij krijgt hier nu pre logopedie voor en we zijn samen met hem NmG aan het leren: Nederlands praten met ondersteunende gebaren. Erg intensief maar Tim pikt het goed op: van de ongeveer 100 gebaren die wij zelf gebruiken, gebruikt Tim er al 50! Hij kan dus steeds beter communiceren, middels gebarentaal. Het hele proces van leren praten zal lang en moeizaam worden, maar de grootste frustratie is nu weg bij Tim, en dat is heel wat waard. Eindelijk hebben we een vrolijk kind!!!

  Maar genoeg over ons, hoe is het bij jou?


  cass85
  Bijdrager
  #4501773 Quote

  Ja het is hier zeker erg stil. Ik heb wel eens wat vaker te vertellen, maar er zijn hier zooo weinig mensen nog die reageren.

  Ja hoe is het met jou?

  #4501787 Quote

  Hier gaat het wel goed. Tjerk krijgt extra begeleiding voor zijn spraak. Moet binnenkort zijn ogen opnieuw laten testen. In november een keer terug naar Rotterdam voor controle. Bij Koen is er niks uitgekomen en zijn nu een week of 7 met vaste voeding bezig. De eerste 4 weken waren een nachtmerrie. We zien nu wel verbetering gelukkig. Alleen zijn ontlasting blijft raar. En hij komt nog een paar keer per nacht.

  Voor de rest hebben we nu 2 hormoonkuren achter de rug voor een derde wonder.

  @cass hoe is het met jouw meisjes?

  @ingrid Super dat je zoveel vorderingen maakt nu. Fijn als die frustraties weg zijn. Daar word je als moeder ook een stuk relaxter van.

  #4501931 Quote

  hehe, kan weer inloggen.
  fijn dat er vooruitgang is met communiceren Ingrid, al is het wel niet met woorden.

  @supertje, hopelijk gaat het snel beter met Koen, ook met zijn ontlasting.

  #4502268 Quote

  @Kelly: Zeker blij dat Tim vooruitgang boekt! Hoe gaat het met Alicia?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct