Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Urine verlies??

 • Auteur
  Berichten
 • #2752732

  Sinds 2 weken doe ik aan hardlopen. De eerste 3 x ging dit prima de vierde keer verloor ik zonder dat ik door had urine( kwam er pas achter toen ik al nat was) ik heb zware bekkenklachten gehad in en tot 1 jaar na de zwangerschap. En na sex te hebben gehad heb ik erook altijd veel last van. 1 dag voordat ik ging hardlopen hadden we gemeenschap dus ook een pijnlijke bekken en nu ook urine verlies tijdens t hardlopen. Zijn er meer mensen die hier last van hebben?en wat doe je eraan?


  majohen
  Bijdrager
  #4502085 Quote

  Ik had afgelopen weekend een feest waar ik lekker stond te springen en gek te doen en toen merkte ik ook dat ik last had van urine verlies 🙁 echt heel vervelend. Gelukkig geen bekkenproblemen gehad tijdens en na de zwangerschap maar na de seks heb ik vaak wel last van mijn buik. Voor mij zijn tips dus ook wel welkom.

  #4502405 Quote

  vaak per dag even aanspannen en ontspannen net als of je je plas moet ophouden en moet aanspannen…. dit schijnt te helpen, bij mij is het gelukkig na een maand of 10 na de bevalling over gegaan, nou over gaat t nooit denk ik maar wel echt echt minder… vervelend kwaaltje he..

  succes beide!

  x kim


  girl-mom
  Bijdrager
  #4504984 Quote

  ik stond op de trampoline… My god schrok ervan..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct