Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoe gaat het?

 • Auteur
  Berichten
 • #2753410

  Hallo allemaal,

  Even een vraag voor iedereen zijn jullie al van de kwaaltjes af?
  En merken jullie al dat je buik begint te groeien.
  Bij mij is het de tweede en veel mensen zien wel al de veranderingen. ik ben gelukkig steeds minder misselijk alleen wel snel moe.

  In ieder geval lekker genieten.

  Groetjes Rosita

  #4502783 Quote

  Hoi Rosita

  Ik ben 3-3-2014 uitgeteld.
  Ik ben al ver van mijn kwaaltjes af alleen nog erg moe en zo nu en dan beetje duizelig maar goed dat zal er wel bij horen.
  En wat mijn buik betreft het is net alsof ik een skippybal heb ingeslikt hihi wel leuk hoor alleen lastig met slapen ( ik ben een buikslaper).

  Groetjes kippelien
  -XxX-

  #4502790 Quote

  Hoi Kippelien,

  Ik ben 30-3 uitgerekend. maar bij mijn vorige zwangerschap had ik ook kwaaltjes vanaf 8 weken tot 4 maanden. En nu weer.
  Vervelend als je een buikslaper bent dan duurt het nog wel ff.

  Succes

  Groetjes Rosita


  mabelien2
  Bijdrager
  #4502909 Quote

  Hoi,

  Ik ben 14 maart 2014 uitgerekend en ik ben nu gelukkig van mijn misselijkheid en vermoeidheid af dus vanaf nu kunnen we gaan genieten.

  Gr Mabelien


  ButterflyJess
  Bijdrager
  #4502946 Quote

  Hier 18 maart uitgerekend en de kwaaltjes nemen gelukkig af. Bijna niet meer misselijk maar wel sterke voorkeur en afkeur van eten. Gaat verder goed alleen een te lage bloeddruk sinds ik zwanger ben (je zou andersom verwachten) dus ik mag lekker veel zoute dingen eten anders kan ik enorm duizelig worden. Beetje jammer dat daar erge dorst voor terugkomt want ben zoutloos eten gewend (zoonlief heeft nierprobleem). Buik is goed zichtbaar en sinds een week wordt slapen daardoor ook bij mij lastiger. Hoop dat het met jullie allemaal goed gaat!

  #4502970 Quote

  Leuk om te horen hoe het gaat.
  @ Mabelien2 fijn dat je van de misselijkheid en vermoeidheid af bent.

  @ butterflyjess Ik heb ook een lage bloeddruk maar niet zo laag dat ik echt duizelig word maar Dorst er voor terug is ook wel prettig hoef je je geen zorgen te maken dat je te weinig vocht binnen krijgt.


  ButterflyJess
  Bijdrager
  #4503012 Quote

  @rosita, jij dus ook een lage bloeddruk. Toch schijnt dat niet vaak voor te komen. Toen ik het de eerste keer hoorde bij de intake had ik iets van ‘huh?’. Maar da’s wel waar wat je zegt, hoef me niet druk te maken over te weinig vocht binnen krijgen. Ben van nature al een slechte drinker namelijk. Hoop dat bij jou je bloeddruk ook weer ‘normaal’ wordt!

  #4503048 Quote

  @ butterfly-jess
  Bij mij vorige zwangerschap heb ik het ook gehad dus voor mij is het niet raar. toevallig iemand die ik ken ook een lage bloeddruk. Dus zou me er niet te veel zorgen over maken.
  Ik ben de vorige keer gewoon thuis bevallen van een prachtige dochter.

  #4503104 Quote

  ok dan is het goed. Jij ook al zo een gezellige peuter die precies als jij je niet goed voelt alles overhoop haalt.Hoe oud is jou eerste? de mijne is 3.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct