Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1747822 20 Wekenecho

 • Auteur
  Berichten
 • #2753824

  Hoi mama’s

  Vandaag onze 20 weken echo gehad en god wat was dat spannend! Alles is helemaal goed gecontroleerd en alles was ook helemaal in orde. De kleine spruit lag in een stuitligging dat wil verder niks zeggen want het heeft nog alle tijd om te draaien. Door de stuitligging konden we het geslacht niet zien.
  Ze vroegen of ik een inwendige echo wou voor de baarmoederhals op te meten hiermee konden ze kijken of je kans hebt op vroeg geboorte. Ik heb dit laten nakijken en ook dit zag er prima uit. En aangezien je dan van een hele andere kant erna kijkt konden we nu wel zien dat wij rond 3 maart een kleine meid mogen verwachten.
  Het maakte me niet uit wat het zou worden maar ik het stiekem wel de voorkeur voor een meisje dus ik ben helemaal in mijn nopjes!

  De 29ste oktober stap ik ook nog in het huwelijksbootje zodat we allemaal dezelfde achternaam mogen dragen! En mijn verloofde is helemaal trots op allebij zijn mooie meiden!

  Groetjes kippelien

  #4503177 Quote

  Leuk en fijn dat alles goed is altijd weer spannend.
  En leuk dat je ook nog gaat trouwen is ook leuk inderdaad dezelfde achternaam. Succes verder


  ButterflyJess
  Bijdrager
  #4503331 Quote

  Wat leuk, een meisje! En vooral een goede 20 weken echo natuurlijk. Nu de dagen aftellen tot de 29e. Veel plezier alvast!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct