Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1747910 Eerste Echo

 • Auteur
  Berichten
 • #2753912

  Hoi meiden,
  vandaag voor het eerst bij de gyn geweest. Berekening via eigen gegevens zou ik 5.6 weken zijn maar meting via echo 5.3. Weken. Er was een mooi vruchtzakje te zien maar wat er in zat nog onduidelijk. Volgens mijn gyn geen zorgen dit is normaal bij het aantal weken/dagen. Over drie weken terug komen en dan meer duidelijkheid!

  Moet zeggen dat ik even behoorlijk onzeker was vanmiddag. Nog even contact gehad met het zh maar moet me geen zorgen maken. Ook op het web zitten lezen en daarom ik deze onzekerheid vaker voor en blijkt later in orde te zijn. Nu ontspannen en genieten…

  Liefs

  #4503264 Quote

  Het is ook nog zo vroeg he, maar goed dat je over 3 weken weer mag… en leuk natuurlijk 🙂 dan een kloppend hartje als het goed is. Wat er allemaal gebeurd met zo’n guppie in 3 weken he!

  Ik ben woensdag aan de beurt, vind het weer spannend.

  Liefs,
  Suisje

  #4503278 Quote

  Wat fijn dat jullie als zo snel een afspraak en echo hebben! Ik mag pas over 2 weken als ik ongeveer 8 weken zwanger ben, spannend!

  Veel succes!

  Groetjes

  Wendy

  #4503348 Quote

  @ Laurie: Wat fijn dat je al geweest bent! en het is idd vroeg, maar de gyn is positief, dus jij dat ook proberen. fijn dat je over 3 weken weer mag, dan is het ineens heel anders idd!

  @ Suisje: succes morgen!

  #4503368 Quote

  Bedankt! Komt goed…voelde me vandaag ook super zwanger, misselijk, vermoeidheid zere borsten… Ook andere artikelen gelezen over een echo in dit termijn en het is volkomen normaal.. Ben weer in de ontspannen geniet modus 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct