Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Poging 4 IUI

 • Auteur
  Berichten

 • Wenser
  Bijdrager
  #2754071

  Zo na een paar maanden gedoe met vakantieperiode ziekenhuis, hysteroscopie en toen zelf vakantie, gaan wij voor IUI-4.

  Een cyclus met hormonen; fostimon vooraf, pregnyl om de eisprong op te wekken en 2 x lage dosis pregnyl achteraf als ondersteuning van mijn lage progestronniveau. Ik heb de eerste twee dagen prikken er al weer opzitten, zondag kijken hoe ver de eitjes zijn gegroeid.

  De kans is volgens de gyn 7%, niet erg veel, maar elke kans is een kans.

  Wish me luck 😉
  Wenser

  #4503456 Quote

  Jeetje spannend hoor! In ieder geval heeeeeel veel succes toegewenst en hopelijk zijn de eitjes goed gegroeid! Ik duim voor jullie!!!

  #4503466 Quote

  Spannend meid. En ik duim zeker voor je!


  cu2heleen1
  Bijdrager
  #4503473 Quote

  Spannend. Ik duim voor jullie. Liefs,


  Daycey
  Bijdrager
  #4503558 Quote

  Spannend! Je spuit hetzelfde als ik heb gedaan! Nu 7%, maar wat je zegt: het is beter dan niets. En wie weet… Bij ons was de kans met IUI ook 7% op het laatst en waren er ook nog eens minder zaadcellen dan eigenlijk gunstig was. Je weet hoe het verder is gegaan!
  Een laag percentage zegt dus niet zo gek veel. Je moet maar net het geluk hebben dat het lukt of de pech dat het niet lukt. Klinkt wat cru misschien en je wist het waarschijnlijk al lang, maar helaas werkt het wel zo… Je kans is ook altijd groter dan zonder IUI, dus verloren is deze cyclus niet.

  Bij onze 4e keer mocht mijn vriend trouwens zelf de inseminatie doen. Dat is vast het ding geweest waardoor het is gelukt. 😉

  Heel veel sterkte, ik blijf voor je duimen!

  Liefs Daisy


  Wenser
  Bijdrager
  #4503616 Quote

  Thanx ladies.
  Daycey: mijn man heeft alle drie de keren al zelf gespoten, heeft niet geholpen ;-( Maar ik geef de moed niet op en weet ook dat de 7% maar een berekening is. Ik denk zelf nog steeds dat de pregnyl achteraf mij goed helpt, ik heb nl. altijd al gedacht dat ik een te lage waarde progestron heb in de tweede helft van de cyclus. Nu we voor de 2e keer ook achteraf pregnyl ‘mogen’ spuiten, denk ik dus wel dat de kans hoger is dan de eerste twee keer.

  De eitjes groeien goed, waarschijnlijk 2 levensvatbare. Woensdag terug en waarschijnlijk vrijdag of zaterdag IUI.
  Wenser

  Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

  Daycey
  Bijdrager
  #4503646 Quote

  Heel veel succes deze week! Ik blijf duimen!


  Wenser
  Bijdrager
  #4503870 Quote

  Vandaag IUI gehad.
  Wel 7 mln levende zaadjes! Dat is nog steeds minder dan normaal maar veel meer dan de afgelopen keren. T.o.v. de minst goede gevallen is dit verdubbeld.
  Dat moet een goed teken zijn. Helaas was er wel maar 1 eitje doorgegroeid.
  Duimen maar weer en nog 2 x ene lage dosis pregnyl.

  Wenser

  #4503877 Quote

  1 eitje is voldoende normaal gesproken. Wel fijn dat er meer levende zaadcellen waren! Je hebt er maar 1 nodig, maar des te meer dat er meedoen aan de grote wedstrijd, des te groter de kans dat er 1 de finish haalt. Nou maar weer duimen, hopen en wanhopen. Ik hoop het zo voor je meid

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct