Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voorlopig laatste bezoek cb gehad

 • Auteur
  Berichten
 • #2755028

  Hallo meiden,voor degene die hier soms nog wat lezen en schrijven.ik mocht gister weer met onze meid van nu net 14 mnd weer naar het cb.ze heeft dr laatste prikjes gehad en ze loopt nog steeds voor op ontwikkeling en weegt nu 9730 gram en is 79 cm.hoe gaat het bij jullie?wij hoeven nu pas weer terug als ze twee jaar is.


  boompje32
  Bijdrager
  #4504707 Quote

  lekker hoor! scheelt weer! hier vind ik het gezien kledingmaten altijd wel lekker om ff bij de cb te gaan meten, dan weet je tenminste zeker dat het niet meer zou moeten passen.. elke keer na de cb is het een stuk leger in de kast..


  cass85
  Bijdrager
  #4504844 Quote

  haha dat heb ik precies hetzelfde. Lisa is nog kleren aan het dragen die haar eigenlijk te klein zijn, maar ik kan er geen afstand van doen…
  Volgende week dinsdag moeten wij ook naar het cb. Ben benieuwd hoe flink onze kleine meid is gegroeid.


  boompje32
  Bijdrager
  #4504858 Quote

  wij hoeven pas half december.. maar ja shirts worden nu echt weer te klein.. helaas..

  #4504870 Quote

  Haha ik vind het ook wel weer leuk als ze weer een maatje verder is,maar het gaat allemaal wel erg snel,fijn dat het met jullie kleintjes ook zo goed gaat.maar hier op het cb doen ze ook als je meerdere kids hebt en het goed gaat met je kleine dan hoef je niet meer zovaak tekomen.en mocht er wel wat zijn kan ik altijd langskomen.voor nu lekker genieten van onze dreumes

  #4505262 Quote

  Lekker dat het zo goed gaat. Ik mag morgen met Joey wij hadden de afspraak even verzet omdat Joey en ik allebei ziek waren. Ben wel benieuwd weer.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct