Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

6 augustus hopen we!

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje27
  Bijdrager
  #2756030

  Hoera! Vanmorgen heb ik positief getest. Een lichte streep, dus ik heb er gelijk nog 2 tegen aan gegooid, maar die zeggen ook allemaal positief (wel licht) en men zegt: “Ook een lichte streep is een streep.” Al wil je zelf toch een knaltest. Maar goed, ik heb vroeg getest. Ik heb altijd een cyclus van 26 dagen en ik heb precies 2 weken na mijn eisprong getest. Ik voel mijn eisprong altijd dus toen ik niet ongesteld werd, wist ik gewoon dat het een grote kans zou zijn dat het raak zou zijn. Ik weet nl altijd op de dag precies wanneer mijn ongie komt. Nu bleef het uit en dan word ik wel erg nieuwsgierig. Toch fijn om dat bevestigd te zien, al is het een lichte streep. (Veel te vroeg getest! Haha)

  Ik vind het allemaal weer zo spannend, ondanks dat het ons derde kindje is. Het is weer zo ongrijpbaar. Je hebt geen zekerheden en niets kan ons garanderen dat het allemaal goed zal gaan.
  Maar ik probeer dit vast te houden: geen bloed is goed! En we proberen maar niet aan de doemscenario’s te denken. Dat heb ik in de andere zwangerschappen al genoeg gedaan en dat is ook allemaal niet uitgekomen. En ja de kans dat het allemaal goed zal komen is toch groter.

  Ronde 5 is onze geluksronde geworden. Zo blij en dankbaar. Toch voor mijn gevoel snel omdat er 2 rondes bij waren dat we niet konden klussen op het goede moment. Zo tof dus!

  Heel gek weer om me zo te voelen. Echt klachten heb ik niet of nog niet. Ik heb nooit zoveel klachten eigenlijk dus verwacht ook niet veel, maar je weet maar nooit.

  Heerlijk om hier van me af te schrijven, al heb ik mijn zusje en vriendin al in vertrouwen genomen. Ik kon het niet voor me houden. Aan de ene kant wil je het van de daken schreeuwen en aan de andere kant ben je er nog zo onzeker over….

  Ik hoop dat er snel velen met mij zullen volgen en dat het allemaal gezonde zwangerschappen zullen zijn!

  Liefs bloempje

  #4505389 Quote

  Gefeliciteerd Bloempje, wat leuk!
  Wat een lekker gevoel toch en best snel idd. Geniet er maar van.


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4505483 Quote

  Helaas is het fout gegaan. Nu bloedverlies en een negatieve test… kan maar 1 ding betekenen. Ik ga dit forum helaas verlaten…

  #4505485 Quote

  Gefeliciteerd! Wat leuk! Ik heb zelf vanmorgen ook een test gedaan, wel 2 dagen voor mijn NOD, en tot mijn verbazing was er een heeeeeel licht streepje te zien…. Dus ik hoop dat we morgen of overmorgen iets meer duidelijkheid hebben. Mocht het zo zijn, dan zal ik ook augustusmama worden! (voor de 2e keer!)

  #4505489 Quote

  oh wat erg, ik lees nu je berichtje hier boven pas… Sorry, dit had ik niet gezien… Heel erg zeg!


  Kindje.nr.3.
  Bijdrager
  #4505612 Quote

  Ach Bloempje27 wat ontzettend jammer 🙁
  Hier is weinig over te zeggen… is gewoon ronduit KUT.
  Sterkte met dit kleine maar ook grote verlies.
  Hoe voel je je lichamelijk?? Hopelijk kun je gauw weer wat vooruit kijken met vrolijkheid.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct