Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

ziekenhuis check

 • Auteur
  Berichten
 • #2757031

  Na vannacht weer een uur beneden gezeten te hebben vanochtend het ziekenhuis gebeld. In eerste instantie werd het afgedaan als pijn in je rug en pijn in je benen hoort er bij maar ze wilde toch overleggen en zou me doorverbinden met de spoedpoli. En toen werd er opgehangen.
  Dus toen zelf de spoedpoli gebeld en we moesten langs komen. Urine onderzoek en ctg. Uiteindelijk werd naar aanleiding van de ctg nog een gyn erbij gehaald voor een echo (inwendig en uitwendig). Alles zat nog dicht, kleine deed het goed en had wel wat lichte weeen maar die deden nog niks. Wel ontstekingscellen gevonden in urine dus zit nu aan de medicatie: 4 tabletten per dag een week lang. Volgende week hadden we sowieso een echo en consult staan en dan zou het beter moeten gaan.

  #4506381 Quote

  Fijn dat je een goede controle hebt gehad. Balen van de medicijnen maar hopelijk ben je snel van je ontsteking af. Ik had vorige week ook blaasontsteking maar ben er nu weer vanaf gelukkig. Mijn harde buiken kwamen toen van mijn blaasontsteking.

  Hopelijk werkt de medicatie snel


  cu2heleen1
  Bijdrager
  #4506392 Quote

  Fijn dat je een goede controle hebt gehad. 🙂
  Jammer dat je weer medicaitie moet slikken. Maar als daardoor de klachten af nemen is dat wel zo prettig. Kun je ook weer beter uitrusten.

  Succes!
  liefs,


  Dora-84
  Lid
  #4506444 Quote

  Gelukkig ben je met de ab kuur optijd. Een blaasontsteking is niet fijn en kan de bevalling zelfs opgang brengen.

  #4506452 Quote

  Een goede controle is altijd weer fijn. En met die medicatie gaat het zo weer goed. Succes nog effe!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct