Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

voorstellen

 • Auteur
  Berichten
 • #2757062

  Hallo allemaal

  Ik wilde mij even voorstellen! Ik ben jessica en ben 32 jaar!
  Ik ben 20 augustus uitgerekend van mijn 2 kindje! Ik heb een dochtertje van 3 jaar waarbij de zwangerschap een hel was, had h&g en ben daar erg ziek van geweest!
  Ben nu 7 wk zwanger van de 2 en ben wel erg bang voor wat komen gaat! Maar wel.blij dat ik zwanger ben! 9 januari voor het eerst naar de gynaecoloog en.ben.benieuwd of allws goed is!
  Ik.ben erg moe, en misselijk! Maar kan gelukkig nog wel eten!
  Hebben jullie daar ook last van?

  Leuk om.contact te hebben met mede uitgerekende

  Gr jessica

  #4506424 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik ben ook zwanger van de tweede, mijn dochter is bijna 3. Wat vervelend dat je zo’n nare eerste zwangerschap gehad hebt. Wat is h&g eigenlijk? Ik heb zelf nog geen last van misselijkheid, begin wel steeds sneller moe te worden. Krijg je 9 januari ook een echo?

  #4506434 Quote

  Mamace—

  Hyperemesis gravidanum google het maar even! Je kan dan.niet tegen het zwangschaps hormoon waardoor je misselijk en braakt niks binnen houd!
  En ja ik heb 9 januari de eerste echo! Jij ook??

  #4506435 Quote

  Gefeliciteerd!
  Hopelijk gaat alles nu vlotter dan de vorige keer voor jou.
  Ik ben 34 en het is mijn eerste kindje. Sinds augustus 2 maal zwanger geweest, telkens miskraam aan 6 weken. Nu dus voor de 3e keer en 8 januari mag ik naar de gyn. Spannend!
  Ik ben uitgerekend voor 15 aug.

  #4506437 Quote

  Gefeliciteerd!!! En hopelijk dat deze zwangerschap vlotter verloopt. Ik ben 24 en inverwachting van ons eerste kindje dit is wel men 2 de zwangerschap vorige liep uit op een miskraam en ik heb 9 janari men 2 de echo. En ik ben uitgerekend op 6 augustus

  #4506441 Quote

  @ Jessica, ja ik heb ook mijn eerste echo op 9 jan. Ben zo benieuwd of alles goed zal zijn. Hopelijk heb je minder last deze zwangerschap.


  BiancaMetz
  Bijdrager
  #4506445 Quote

  Gefeliciteerd! Mijn zusje had ook HG, ze is nu 20w en er gelukkig vanaf, maar weet hoe erg het is.
  Ik hoop heel erg voor je dat deze zwangerschap beter gaat! Bij m’n eerste kindje was ik ook heel misselijk en nu bij de tweede helemaal niet, hoop dat jij hetzelfde hebt.

  Geniet ervan!

  #4506455 Quote

  Ben helaas wel weer beroerd, erg vervelend maar hopen dat het over gaat!


  BiancaMetz
  Bijdrager
  #4506469 Quote

  He bah, heel veel sterkte. De vitaminshots in het ziekenhuis deden m’n zusje altijd veel goed. Hopelijk gaat het snel beter.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct