Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Een dochter met waterpokken

 • Auteur
  Berichten
 • #2757739

  Hoi dames,

  Sinds gister heeft mijn dochter van 2 de waterpokken 🙁 ze is erg uit haar doen en heeft bijna niet geslapen vannacht. Helaas heb ik zelf ook al 2 nachten slecht geslapen waardoor ik nu extreem moe ben 🙁

  Gelukkig heb ik zelf de waterpokken gehad en is het voor mij niet erg. Alleen als de baby nu geboren wordt is het gevaarlijk voor hem maar ik ben 35+1 dus ga ervanuit dat ik nog wel even rondloop.

  #4507090 Quote

  Mijn schoonzus heeft dat destijds ook gehad, alleen zij was wel bevallen vlak nadat haar dochtertje de waterpokken had gehad. Een half jaar later had de baby ze ook. Je doet er niks aan. Ik hoop voor je dat de kleine idd nog effe blijft zitten. Beterschap met je dochtertje!


  cu2heleen1
  Bijdrager
  #4507095 Quote

  beterschap met je dochtertje.
  de kleine zal vast nog wel blijven zitten. succes met de laatste loodjes.

  #4507097 Quote

  ow dat is zooo vervelend. Een zemelenbadje schijnt te helpen tegen de jeuk. Hoop dat ze snel opknapt en dat je tussendoor toch ergens nog je rust kan pakken!

  #4507103 Quote

  Veel beterschap, zodra ze zijn ingedroogd is het niet besmettelijk meer. Het eerste levensjaar kan de waterpokken gevaarlijk zijn voor een kind. En geloof me dat risico wil je niet meemaken


  Mizz91
  Bijdrager
  #4507107 Quote

  Tip: KidsClin heeft flesjes met een soort ‘schuim’ dat je op de waterpokjes smeert. Mn zus gebruikte dat bij mn nichtjes en het verlichtte de jeuk ontzettend goed! Zo goed zelfs dat mn nichtje er zelf steeds om kwam vragen… Dat scheelt hopelijk krabben en littekentjes!

  #4507110 Quote

  Dank je dames.

  @ Dora; ik hoop ook dat ze snel indrogen, ben wel blij dat het nu is uitgebroken en niet over 3 weken. WAnt over een pAar dagen is het idd niet besmettelijk meer.

  @ mizz91: bedankt voor de tip, dat heb ik toevallig gister gekocht. Helpt idd goed.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct