Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1753193 Ik Wil Niet Dat Mijn Schoonzusje Op Ons Kind Past

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker243951
  Bijdrager
  #2759195

  Hoi allemaal,
  Ik heb het niet zo heel erg op mijn schoonfamilie, ze zijn aardig maar daar houd t ook bij op. Ze nemen het niet zo nauw met hygiene, ik vind het altijd gewoon vies of eng om mijn kind daar op een speelkleed op de grond te hebben bijv. Laat staan als ze over een paar jaar daar gebruik zou moeten maken van het toilet! Nu wil mijn vriend dat zijn jongste zusje (19) een paar uur op onze dochter van 11 maanden gaat passen en ik ben er eigenlijk op tegen, ten eerste is zij zelf de jongste van vier en is een verwend nest dat altijd VOOR zich laat zorgen en echt niet het zorgzame type die je op je kind laat passen en beide zusjes van mn vriend hebben altijd van die vieze handen, afgebladderde nagelak, niet geknipte nagels, viezigheid onder de nagels.
  Wat vinden jullie, maak ik me te druk?
  Vast bedankt!!

  #4512094 Quote

  Ik kan me niet zo goed een beeld schetsen van hoe het daar dan moet zijn. Misschien vind ik wel heel andere dingen onhygiënisch.
  Ik ben van mening dat je kindje moet weerstand opbouwen, dat lukt alleen als het ook in aanraking met dingen komt. Al zitten daar natuurlijk wel grenzen aan he.
  Of je schoonzusje een verzorgend typ kan zijn kom je maar op 1 manier achter… Misschien blijkt ze wel heel lief en leuk met jullie kind. Je zou het een keer kunnen proberen en als het echt niet werkt dan gewoon niet weer. Je kind is geen breekbaar poppetje.

  Succes!

  #4512782 Quote

  Ohh heel herkenbaar! Ik heb dit met mijn schoonvader. Viespeuk eerste klas! Wast nooit zijn handen. Ik vroeg hem laatst of hij zijn handen wou wassen na het roken (rookt shag) voordat hij mijn dochter wou aanraken. Ik weet dat babys erg ziek van shag kunnen worden. En dit deed hij dus niet. Meneer vond het maar onzin. Ik heb hem dan ook gezegd dat hij dan maar van haar af moest blijven. Frustrerend! Want het is wel de vader van je man. Maar ik laat geen dingen toe die ik niet wil.

  Dus mijn advies: Doe waar je je goed bij voelt! En als ik je zo hoor, doe het niet. Want je gaat niet met een lekker gevoel weg.

  Groetjes! En suc6

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct