Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kan uw kind een extra steuntje in de rug gebruiken?

 • Auteur
  Berichten
 • #2759287

  Hallo lieve ouders!

  Merkt u dat uw kind moeite heeft met het omgaan met andere kinderen? Is uw kind erg teruggetrokken of juist erg opstandig? Of maakt u zich misschien zorgen of uw kind de aangeboden lesstof op school wel bij kan houden? Dan kunnen wij u mogelijk hierbij helpen!

  Want wat is er als ouder nu vervelender om te zien dan dat je kind vastloopt met de aangeboden lesstof op school of niet helemaal lekker in zijn/haar vel zit? Wij zijn ervan overtuigd dat deze twee zaken met elkaar samenhangen en elkaar kunnen versterken. Soms hebben kinderen, die even niet zo happy zijn, maar een klein steuntje in de rug nodig om weer lekker zichzelf te kunnen zijn en optimaal te kunnen genieten van hun jeugd. Tijd voor actie dus! Twijfel niet langer en neem contact met ons op!

  GOAL is een kindercoachingsbureau dat zowel diverse trainingen met betrekking tot de sociaal-emotionele ontwikkeling als huiswerkbegeleiding/bijles aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 4-12 jaar aanbiedt. Neemt u een kijkje op onze website http://www.kindergoal.nl voor meer informatie over de specifieke training en begeleiding! U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

  Met vriendelijke groet,

  Marise Edelijn – Orthopedagoog en individueel kindercoach
  Nicole van Vugt – Orthopedagoog en individueel kindercoach

  Kindercoaching GOAL!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct