Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1753371 Buikslapen En Iedere Ochtend Nat

 • Auteur
  Berichten
 • #2759373

  Onze zoon van anderhalf slaapt op zijn buik en is bijna iedere ochtend nat.. met een grotere maat luier is hij even droof, maar al gauw lekt hij er weer doorheen.
  Hij drinkt veel, ook overdag.. Wij gebruiken altijd pampers.. iemand ervaring met andere luiers?


  annemarie35
  Bijdrager
  #4513896 Quote

  Ik heb altijd kruidvat luiers gehad voor mijn dochter! Altijd als ik pampers had was ze nat en nadat ik ben geswitched nooit geen problemen meer gehad…

  Succes!

  #4514148 Quote

  Wij gebruiken ook pampers (baby dry) en meestal verschonen wij onze dochter (1,5 jaar)nog een keertje voordat wij naar bed gaan, omdat ze ontzettend veel plast ’s nachts.

  Gelukkig valt ze altijd heel snel weer in slaap na die verschoning.

  #4514149 Quote

  We hebben geprobeerd te verschonen als wij naar bed gaan.. maar dat is geen succes.. meneer slaapt op zijn buik en draait meteen weer terug als ik hem op zijn rug leg om te verschonen..
  nu probeer ik kruitvat en dat is al twee nachten goed ge gaan! Vannacht zelfs een nacht van bijna 14 uur (Lucky papa en mama! ☺) en toch droog. Dus hoop dat dit goed blijft gaan.. durf nog niet helemaal over op kruidvat.. Want als baby had hij hele gevoelige billen..

  #4514150 Quote

  Onze kleine man plast ook echt heel veel! Is ook een zeer goede drinker!


  annemarie35
  Bijdrager
  #4514153 Quote

  Hihi ik ben blij dat het tot nu toe werkt!

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  supertje
  Bijdrager
  #4514160 Quote

  Ik zweer bij kruidvat luiers. Juist van pampers kregen ze hier problemen met hun huidje. Bij de oudste ging iedere keer zijn zakje kapot. Zo zielig. De tweede had erg last van luieruitslag op de pampers.

  #4514162 Quote

  Grappig dat dat zo wisselden per kind.. ik heb toen hij nog een kleine baby was een paar dagen kruitvat geprobeerd ipv pampers en toen lagen zijn billen helemaal open.. ook van andere doekjes dan zwitsal, meteen uitslag.. maar nu hij ander half is durft ik meer te proberen..

  #5691379 Quote

  Onze zoon heeft precies het zelfde gehad. Altijd op zijn buik geslapen en inderdaad vaak ongelukjes gehad. Sinds we over zijn gegaan van Baby Dry naar Activ Fit nergens meer last van! Ook de pasvorm van de luier lijkt hem super te bevallen overdags omdat het hierbij geen ‘zak’ meer wordt maar er een soort banen in zitten die zorgen dat het beter bij elkaar blijft. Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct