Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1753374 Pil Vergeten Help

 • Auteur
  Berichten
 • #2759376

  Hey iedereen,

  Ik gebruik nu anderhalf jaar de pil. Vorige week dinsdag was ik vergeten de pil om 22:00 in te nemen, m’n vaste tijdstip. Woensdagochtend kwam ik daarachter en nam om 10:15 uur ’s ochtends de pil die ik dinsdagavond had moeten slikken in. Nu zegt men, dat als je later bent dan 12 uur, de pil niet meer werkt. In dit geval heb ik de pil dus ongeveer een kwartier/halfuur later ingenomen dan 12 uur na mijn normale tijdstip. Ik heb op woensdagavond de pil van woensdag geslikt op mijn vaste tijdstip. Dat was de laatste pil van de strip, dus ik zat aan het eind van de derde week.
  Afgelopen zaterdag heb ik seks gehad zonder condoom, ten tijden van mijn stopweek. De volgende dag moest ik ongesteld worden. Dat is ook gebeurd, alleen ik ben lichter ongesteld dan normaal.
  Weet iemand of er een redelijke kans is dat ik zwanger ben?

  Xxx


  sollune
  Bijdrager
  #4513883 Quote

  Aan het einde van de strip kan t sowieso minder kwaad.
  En ik heb de pil 13 jaar geslikt, ben m best af en toe vergeten soms wel 2 dagen achter elkaar, maar nooit misgegaan. Snap sowieso niet hoe dat werkt dat zwanger worden als je de pil 1 dag vergeet, dan zou je dus spontaan een ovulatie krijgen.. Ik zou me geen zorgen maken.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct