Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1753427 Slechte Slaper

 • Auteur
  Berichten

 • Channtl
  Bijdrager
  #2759429

  He

  Mijn zoon van nu bijna 13 maanden wordt wel 4x per nacht wakker. Dit probleem had hij eerst nooit hij sliep al vanaf 11 weken goed door tot 9 maanden hij wordt opeens in de nacht wakker en helemaal overstuur hij wordt alleen rustig als ik hem pak en meestal als ik dan al een uurtje bezig ben om hem te laten slapen dan leg ik hem bij mij in bed en dan slapen we heerlijk door. Heeft iemand tips hoe ik hem weer in ze eigen bedje kan laten slapen? Alvast bedankt


  Vissen..
  Bijdrager
  #4514394 Quote

  Mijn dochtertje van 13 maand word ook wel eens helemaal overstuur wakker. Gelukkig kan ik haar vaak rustig krijgen met de speen. Die krijgt ze overdag nooit meer, alleen als ze huilt tijdens t slapen. Met na bed brengen huilt ze maar even (wel heel hard), maar is ze zo stil omdat ze weet dat t tijd van slapen is.
  Bij onze oudste heb ik echt hele tijden naast bed gezeten, omdat ze anders steeds ging staan in haar bed. Dit zou ik nu niet meer doen, als je eenmaal toegeeft onthouden ze dat heel goed. Probeer dus altijd hetzelfde te reageren. Bijv. aai over de bol, evt speen geven, knuffeltje in dr hand geven, slaap lekker en weglopen (ook al huilt hij nog). Als je dit volhoud weet hij dat je er wel bent voor hem, maar dat hij zelf moet gaan slapen. Ohja en probeer zo weinig mogelijk lampen aan te doen.
  Succes!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen