Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1753429 Help Welk Kraambureau Moet Ik Kiezen

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker292535
  Bijdrager
  #2759431

  Hoi mama’s (in spe),

  Ik ben zwanger van mijn eerste :-))) en ik ben op zoek naar een kraambureau. Woon zelf in Utrecht. Maar ik vind het moeilijk om te bepalen voor welk kraambureau ik mij moet inschrijven, heeft iemand een suggestie voor een goed kraambureau of eentje waar je heel tevreden over was? En hebben jullie nog tips waar moet ik op letten bij het kiezen?
  Liefs  

  NoraMae
  Bijdrager
  #4514381 Quote

  Hoi! Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik weet niet hoe je verzekerd bent, maar anders moet je eerst even kijken welk bureau een contract heeft met je zorgverzekeraar. Daarnaast adviseerde de verloskundige mij om er eentje te kiezen in de buurt. Voor mij bleef er dan niet zo heel veel over om uit te kiezen, haha. Verder heb ik helaas geen ervaring met kraamzorg in de omgeving Utrecht. Succes!


  MissM
  Bijdrager
  #4514390 Quote

  Gefeliciteerd ik zou even met je verloskundige overleggen, meestal hebben zij goede ervaringen met bepaalde bureaus.. Succes.


  vitanova79
  Bijdrager
  #4514440 Quote

  Hallo en gefeliciteerd! Ikzelf moest zeer recent ook voor t eerst achter kraamzorg aan en zat met t zelfde. Ik heb eerst uitgezocht met welke bureaus mijn verzekeraar contracten heeft. Vervolgens heb ik de vk gevraagd naar goede ervaringen/ prettige samenwerking. De 4 die zij noemde vielen allen onder mijn verzekering. Vervolgens heb ik via mijn verzekeraar op de vergelijk en kies site de scores van deze bureaus opgezocht. Qua cijfers maakte t niet heel veel uit, wel qua aantal beoordelingen en actualiteit vd beoordelingen. Na ook de websites/ (hoe is de informatievoorziening ? Hebben ze ergens een uitgesproken mening over en wat vind ik daarvan?) bekeken te hebben heb ik een keuze gemaakt. Uiteindelijk blijft t volgens mij echter altijd maar afwachten want:…t gaat uiteindelijk toch vooral om de persoon die bij jou in huis komt helpen. hopelijk kunnen we strax allemaal op een fijne kraamtijd terugkijken;-).


  sollune
  Bijdrager
  #4514446 Quote

  Hoi hoi, proficiat!
  Mijn verloskundige raadde mij een kraamzorg bureau aan waar zij al jaren fijn mee samen werken. Deze valt ook onder mijn verzekering en zo had ik deze dus gekozen.
  Succes 🙂

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen