Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1753453 Uitwendige Versie Draaien Van Baby In Stuitligging

 • Auteur
  Berichten

 • NoraMae
  Bijdrager
  #2759455

  Hallo allemaal,
  Ik ben nu bijna 33 weken zwanger en onze baby ligt in stuitligging. Bij 35 weken krijg ik een extra echo om te kijken of hij uit zichzelf gedraaid is naar hoofdligging. Mocht dat niet zo zijn is er de mogelijkheid om hem door de gynaecoloog te laten draaien (uitwendige versie).
  Ik ben op zoek naar ervaringen van moeders die dit hebben laten doen (positief en negatief).
  Groetjes, nonna1988


  supertje
  Bijdrager
  #4514591 Quote

  Geen ervaringen met een versie, ik had dwarsliggers. Maar de oudste is met 37 weken nog gedraaid en de tweede met 38 weken. Nog niet te druk over maken. Ze beginnen daar al vrij vroeg over terwijl er nog veel baby’s draaien. Is hij al ingedaald?


  NoraMae
  Bijdrager
  #4514593 Quote

  Nee hij is (gelukkig?) nog niet ingedaald. Ik hoop natuurlijk dat hij uit zichzelf nog gaat draaien. Maar heeft hij dat bij 35 weken niet gedaan word ik voor de keus gesteld.. En ik heb nog geen idee wat ik dan besluit. Vandaar mijn vraag..


  supertje
  Bijdrager
  #4514598 Quote

  Ik kreeg wel de keus hoor. Maar heb geweigerd. Omdat ze bij mij overdwars lagen, was de kans van slagen niet enorm groot. En mocht de bevalling dan beginnen terwijl ze dwars liggen, zou het een keizersnede worden. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Zolang ze niet ingedaald zijn, kunnen ze zelfnog draaien.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct