Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1753455 Slapen

 • Auteur
  Berichten
 • #2759457

  onze dochter is nu 5 weken oud. ze is vaak heel erg onrustig. overdag wil ze sinds anderhalve week niet meer slapen (af en toe smiddags een paar uur). ze is dan wel moe maar zo onrustig dat ze alleen in slaap valt als ze bij mij of papa ligt, en dan ook heel licht. zodra we haar in bedje box wippertje of kinderwagen liggen huilt ze binnen 5 minuten. s nachts gaat het wel redelijk, nemen haar met ons mee naar bed en dan slaapt ze vaak wel even. na het nachtflesje gaat ze in haar bedje en slaapt dan wel een uurtje of vier en soms na het volgende flesje ook nog, maar overdag is het over met de rust. heb wel geprobeerd haar te laten huilen in bedje en er b.v. bij te blijven maar ze vakt niet in slaap.

  ik ben een beetje ten einde raad. ze krijgt in mijn beleving veel te weinig slaap waardoor het alleen maar erger wordt voor mijn gevoel. laten huilen werkt niet, maar ben ook bang dat als ze de hele dag bij ons ligt het steeds moeilijker wordt om haar zelfstandig te laten slapen. bovendien is het voor ons niet meer te doen. een draagzak vindt ze niet zo fijn. heb ook een puck a baby. snachts werkt dat vaak prima maar overdag dus ook helemaal niet.

  heeft iemand tips voor mij, lees namelijk zoveel verschillende adviezen op internet van laten huilen tot je kan een baby van 5 weken niet genoeg bij je houden en hiermee verwen je ze niet….kom  er even niet meer uit.

  #4514625 Quote

  Is er niet iets onderliggends aan de hand? Ik ben het zelf nu ook allemaal aan het uitvinden dus heb helaas nog geen tips. Onze meid is nu 11 dagen oud. Ik merk dat ik nu al gek wordt als ik haar moet laten huilen. Vooral ’s avonds laat valt ze moeilijk in slaap. Een warme kruik werkt wel wat. Dat zou je natuurlijk kunnen proberen. Zelf slaap ik ook beter als ik het lekker warm heb.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct