Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1753482 20 Weken Echo Witte Plekjes In Niertjes Zichtbaar

 • Auteur
  Berichten
 • #2759484

  Hallo,

  ik ben nu 23 weken in verwachting van ons eerste kindje. Heel spannnend allemaal. Maar ik moet zeggen dat het mooie gouden randje er voor mij vanaf is. 3 weken geleden de 20 weken echo gehad en toen zagen ze dat er witte plekjes zichtbaar waren in de niertjes. Ondertussen hebben we alweer 2 echo’s gehad, de laatste met een kinder nierspecialist. Niertjes maken absoluut nierweefsel aan maar ze zien ook witte plekjes. Ze kunnen nu niet echt wat zeggen, ze willen de ontwikkeling ervan blijven volgen, maar ik moet zeggen dat de zenuwen bij mij behoorlijk zijn toegeslagen! ik word niet meer helemaal rustig, blijf met zenuwen rondlopen.

  Wij hebben aan allebei de kanten niets in de familie met nieren en zelf ook allebei gezond.

  Heeft iemand hier misschien wat ervaring mee? Het kan ook niets zijn en het feit dat we in Maastricht een ACADEMISCH ziekenhuis hebben, zal ook niet helpen (maken van een mug een olifant want alles is ooooh zo interessant ook voor de stagiaires)

  Groetjes Ellen


  MissM
  Bijdrager
  #4514941 Quote

  He wat vervelend voor jullie. Geen ervaring mee behalve dat bij ons de nierbekken verwijd waren met 20w. Wij moesten toen met 32w terug en toen was er nix aan de hand met de niertjes. Maar was z’n buikje wat achter in groei en had ik verminderd vruchtwater. Dus toen elke week een echo en uiteindelijk groeide hij gewoon volgens schema en moest ik met 40w bevallen ivm het water.
  Ik ben een beetje van mening wat je zelf ook al zegt…. Ze zien zo veel en zo veel misschien is er iets niet goed. Zou eigenlijk ook wel lekker zijn zonder echo’s net als vroeger dan wist je van nix maakte je je ook minder zorgen.
  Hopelijk valt het met jou kindje ook mee en kan je snel gaan genieten!
  Sterkte ermee

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen