Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1753504 Nieuwe Bikini Voor Mijn Dochter Van 16

 • Auteur
  Berichten
 • #2759506

  Hallo ouders,

  Het is weer zover. Mijn dochter van 16 ‘moet’ een ’triangle’ bikini hebben. En dan ook meteen de duurste van de website: http://trianglswimwear.nl/triangl-bikini/poppy/pink-lemonade.html
  Ik heb haar gezegd dat ik dit een veel te hoog bedrag vind voor een bikini, 50 euro. Maar nee ‘op de website van internationale triangl swimwear (wat een namen waarmee het lekker gemaakt word) daar is het zelfs nog veel duurder en dan moet je je creditcard gebruiken mama.

  Wat vinden jullie ervan? Zo’n bikini van Triangl swimwear, 50 euro waard?
  Ik zie ook leuke op de website van triangl staan van 30 euro, scheelt toch wat:

  in ieder geval,
  ben benieuwd
  #4515312 Quote

  Ik ken t merk verder niet en weet niet hoe erg je dochter van zwemmen enz houd, hoe vaak ze hm dus zou gebruiken en wat jullie normaal aan kleding uitgeven. Voor mij zou 50e niet heel veel zijn, omdat bij de goedkopere bikinis de pasvorm vaak niet goed is en ik graag mn (grote) borsten binnenboord houdt:p ook zijn sommige bikinis zo uitgelubberd en blijven anderen, ook met veel gebruik, lang mooi. Allemaal afwegingen dus. Maar als je t echt te veel vind voor wat je er voor krijgt, of om te kunnen besteden, laat haar dan een deel meebetalen als ze hem zo graag wil, of geef hem voor haar verjaardag misschien?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct