Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1753548 Verkoudenverstopte Neus

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker370440
  Bijdrager
  #2759550

  Lieve allemaal.

  de laatste dagen ben ik gelukkig wat opgeknapt.. na een paar weken goed ziek te zijn geweest, en nu na 2 dagen is het weer zover hoor, ben weer aangestoken door die misselijke verkoudheid, nu zit mijn neus verstopt en kan nauwelijks adem halen, en dat is echt vervelend.. ben momenteel ook zwanger en ben bang dat het gevolgen kan hebben, kan nauwelijks
  slapen dus kom niet aan mijn rust.. heeft er iemand hier tips voor? heb zowat alles geprobeerd en ben het ondertussen echt beu raak er goed geirriteerd aan!

  Liefs van mij!


  gebruiker370440
  Bijdrager
  #4515547 Quote

  #4515552 Quote

  Oh heel herkenbaar hoe vervelend dat inderdaad is. Helaas geen tips, behalve het gebruikelijke van neusspray (zoutoplossing),vaporup, keelsnoepjes en paracetamol. Maar voor zover ik weet heeft het verder voor je zwangerschap geen gevolgen. Behalve dan dat het nog vervelender zwaar wordt.
  Hoop dat het snel over is

  #4515619 Quote

  Hier ook al een aantal weken verkouden. Het wil maar niet over gaan. Slaap hierdoor ook slecht. Het kan geen kwaad voor de baby, het is alleen erg vervelend!

  #4515745 Quote

  Hier ook erg verkouden. Wel bang soms dat ik m’n baby of ribben beschadig als ik weer eens ongeveer dubbel sla van een nies…

  #4516501 Quote

  Erg vervelend een verstopte neus..Moet bekennen dat ik gewoon neusspray heb gebruikt..ik was erg verkouden aan het eind van mn zwangerschap..Door de neusspray kon ik goed slapen en had zo energie genoeg voor de bevalling..Heb de verloskundige ook niet gehoord dat je dit niet mag gebruiken? Ben overigens 14-3 bevallen van een gezonde zoon..

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen