Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1753553 Rare Reactie Oppas Advertentie

 • Auteur
  Berichten
 • #2759555

  Hoihoi

  Krijg net zo raar bericht als reactie op mijn oppas advertentie. Wie heeft er een een reactie van deze ‘baby’gehad haha zo vreemd.
  ‘Goedemorgen,

  Ik ben baby Daniel en ben een wat grotere baby van 31 jaartjes die dolgraag is baby wil zijn bij een lieve oppas of mama. Ik schaam me er onwijs voor en weet ook niet hoe ik er aan kom maar af en toe wil ik dus even baby zijn. Ben voor de rest een doodnormale jongen alleen heb ik dus die behoefte. Zou dus heel graag baby bij je willen zijn en als baby van 12 maandjes behandeld worden. Dus flesje geven,spelen,voeren,voorlezen,schone luier etcetc alles het zelfde als bij een echte baby alleen ben ik dan ietsjes groter. Verdiensten zijn ook een stuk hoger. Wil er 50,- per uur voor geven. Hoop dat je interesse hebt en als je meer info wil hoor ik dat graag.

  Knuf van baby Daniel
  #4515599 Quote

  Ik heb wel reportages gezien over mensen die graag baby zijn. Kan me voorstellen dat het wel gek is om zo’n bericht te krijgen. Maar zoals hij schrijft schaamt hij zich ervoor. Best knap dat hij je dit stuurt. En de verdiensten zijn niet mis

  #4515600 Quote

  Hi

  Ok er zijn er dus nog meer?? 🙂

  Had er nog nooit van gehoord. Hij heeft nu ook een foto gestuurd zodat ik er een beeld bij zou hebben haha. Best schattig. Maar idd verdiensten zijn niet mis. Pffff iets voor jou misschien?? Heb z.n mail.


  Vissen..
  Bijdrager
  #4515603 Quote

  Heb t inderdaad ook eens op tv gezien!! Heel apart….

  #4515611 Quote

  Ik heb het ook wel eens op tv gezien, maar om zo’n mail te krijgen best bizar!!

  #4516062 Quote

  Oh, mijn zus heeft ooit een keer vrijwel exact dezelfde mail gehad! Griezelig he..

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct