Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1753575 Ontzettend Lullig

 • Auteur
  Berichten

 • supertje
  Bijdrager
  #2759577

  Voor degene die mij hier een beetje kennen, ik probeer altijd zo veel mogelijk en eerlijk antwoorden te geven als ik reageer. Maar blijkbaar mag je van sommige mensen alleen maar zeggen wat ze graag willen horen. Ik heb nu al diverse malen meegemaakt dat mensen zich daarna gelijk uitschrijven. Schrijf je dan verdorie niet in. Of negeer mijn antwoord. Maar dit vind ik zo ontzettend lullig iedere keer. Ik wil graag helpen. Ben inmiddels expert in het niet zwanger worden en het bedrog van je eigen lichaam. Samen met wat simpel rekenwerk en wat medische kennis, probeer ik logisch antwoord te geven. Zo ontzettend jammer dit.


  W83
  Bijdrager
  #4515791 Quote

  Gewoon advies blijven geven. Ze vragen zelf om advies, dan moeten ze ook verwachten dat het ook kan zijn dat iemand er anders overdenkt.
  Ik had je advies gezien en ben er helemaal mee eens.


  supertje
  Bijdrager
  #4515795 Quote

  Die van dat lage HCG. Raar toch dat mensen eigenlijk willen horen, dat ze dan maar gelijk zwanger “moeten” zijn. Ik vond haar klachten meer op griep lijken en theoretisch een berekening gemaakt. Meer om haar te behoeden voor een grote teleurstelling.


  supertje
  Bijdrager
  #4515796 Quote

  Maar thnx @wieteke


  tuinier
  Bijdrager
  #4515805 Quote

  Mensen stellen een vraag en willen daar graag antwoord op hebben. Dat klopt. Maar de toon die jij soms in je berichtjes laat doorschemeren, kan enorm afschrikken. Het komt namelijk niet altijd even vriendelijk en aardig over. Als ik als allereerst zo`n antwoord zou krijgen, zou ik denken aju! Soms is het voor mensen een hele stap/drempel om een vraag op tafel te leggen. Wellicht kun jij daar eens over nadenken ipv je vooroordelen over een ander uit te spreke die je niet kent.


  supertje
  Bijdrager
  #4515809 Quote

  Pardon? Vooroordelen? Geloof dat ik nu even iets mis.

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  tuinier
  Bijdrager
  #4515815 Quote

  Ja, vooroordelen… Je suggereert namelijk dat je alleen mag antwoorden wat mensen willen horen en dat je niet eerlijk mag zijn omdat men daar niet tegen kan. Maar wie zegt dat dat de reden is dat mensen zich weer uitschrijven? 


  supertje
  Bijdrager
  #4515817 Quote

  Omdat dat in de 5,5 jaar die ik op het forum zit, al heel vaak gebeurd is. Dus daarom trek ik die conclusie. Dat heeft niks met vooroordelen te maken. En het gebeurd ook echt niet alleen als ik reageer. Wat heb je aan een antwoord dat niet eerlijk is? Als ik iets vraag wil ik de mogelijkheden horen en niet alleen bevestiging van de hoop die ik heb. Ik probeer te helpen of advies te geven zover dat bij min machte is. Dat wordt door vele wel gewaardeerd. En als dat niet altijd vriendelijk is in jouw ogen, prima dat is jouw mening. Maar het zijn wel duidelijke antwoorden.


  MissM
  Bijdrager
  #4515819 Quote

  Het forum doet ook vaak raar, misschien kan dat ook een reden zijn dat mensen zich uitschrijven.
  Ik snap wel wat tuinier bedoeld, soms kom je een beetje zo over en dat kan idd voor mensen schrikkend werken. Ik kom hier ook al ruim 5 jaar maar het is mij nooit opgevallen dat mensen zich uitschrijven na een reactie op een vraag. Vervelend dat jij dat zo ervaart. Sommige mensen willen niet altijd een ‘eerlijk’ antwoord van iemand met ‘veel’ ervaring maar ook gewoon een lief woordje of bevestig horen van wat ze zelf denken.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen