Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Philips Avent kolf huren

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker623971
  Bijdrager
  #2759627

  Hallo allemaal,

  Weet iemand of en waar je een elektrische kolf van Avent kunt huren? Wil liever eerst proberen of deze wel werkt voordat ik ‘m aan ga schaffen.
  Heb ‘m nu van Difrax maar die werkt bij niet. Is evt. te koop met 2 flessen (grote en kleine), nieuwe slangen en een aantal reserve onderdelen voor de kolf.
  Alvast dank voor jullie bericht.
  #4516113 Quote

  Een persoonlijke elektrische kolf kun je niet eerst huren. Wat je wel kunt doen, is in een babywinkel verscheidene merken met elkaar vergelijken, door ze in de hand te nemen (bij een ouder type van Avent zit de motor bijvoorbeeld bovenop en dat kan zwaar in de hand zijn) en ze daar aan te laten sluiten om bijvoorbeeld het geluid te horen. Daarnaast kunnen de instelmogelijkheden m.b.t. ritme en zuigkracht per merk verschillen. Een ander punt wat mee zou kunnen wegen is de afmeting van de flessenhals. Op sommige kolfapparaten past alleen een fles van hetzelfde merk, terwijl andere wat dat betreft een universele maat hebben en daarmee geschikt zijn voor standaard flessen. Een brede flessenhals kan wel weer handig zijn bij het gebruik van ingevroren moedermelk in ijsblokjes.
  Eventueel kun je ook eens op het Borstvoedingsforum kunnen kijken naar de ervaringen van andere moeders met een bepaald merk of type?

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct