Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

zwanger of toch menstruatie?

 • Auteur
  Berichten
 • #2759643

  hoi ,

  Ik ben nieuw hier en loop al een paar weken te googelen maar, kan geen antwoord vinden en hoop dat hier iemand is die misschien kan helpen.
  Op 10 feb heb ik mijn implanon laten verwijderen. Deze zat er al 3 jaar en 4 mnd in dus moest wel. Tijdens mijn implanon was ik ongeveer 1x in de 3mnd een soort van ongesteld. Voor ik weer aan andere anticonceptie wilde gaan wilde ik eerst weer een menstruatie hebben even schoonmaken ofoz hahaha Echter hebben mijn partner en ik anderhalve week na verwijderen gemeenschap gehad. Niet veilig beetje dom en naïef.

   Zijn nog niet druk bezig met kinderen  Echter heb ik nu al 4 wkn lage buikpijn lijkt op menstruatie pijn maar toch anders. Ik ben met vlagen heel erg misselijk en duizelig. Verders heel erg moe en heb steeds hoofdpijn en nog meer van die kwaaltjes. Ik heb al 4 testen gedaan en zijn allemaal negatief, maar heb ook nog steeds geen menstruatie. De HA zei dat ik het nog 2 wkn moet afwachten.
  Wat denken jullie?? Zwanger niet zwanger iemand???


  tuinier
  Bijdrager
  #4516214 Quote

  Als de test zegt dat je niet zwanger bent, dan zal die kans het grootst zijn vermoed ik. Ik had de klachten die je noemt ook toen ik met de pil was gestopt de eerste maanden. Het duurt een poos voordat je cyclus vanzelf weer op gang komt en helaas ging dat bij mij dus ook gepaard met klachten die leken op een zwangerschap. 

  Ik zou `t nog even aankijken als ik jou was en in het weekend bijvoorbeeld nog eens een test doen voor de zekerheid. Verder kun je helaas alleen maar afwachten. 
  Succes!
  #4516216 Quote

  thnx tuinier

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct