Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

18weken en onwijs zere borsten.

 • Auteur
  Berichten

 • MamaNouky
  Bijdrager
  #10293435

  Hallo lieve mama’s en mama’s to be!

  Sinds een dag of 2 heb ik weer gigantische zere borsten. Draaien in bed is al problematisch. Nou lees ik overal dat die pijn na het 1ste trimester over moet zijn en ik ben op het momemt 18+3. 

  Mijn vraag is eigenlijk: hoe kom ik er aan? (En hoe kom ik er van af?)

  Alvast bedankt!

  #10293450 Quote

  Nee hoor. Bij sommige blijven hun gevoelige borsten gewoon tot na de bevalling. Je kan er niet vanaf komen. Wat je wel kan doen is een goeie bh dragen die jouw borsten op z’n plek houden.


  Taps
  Bijdrager
  #10293500 Quote

  Ik sluit mij aan bij het bericht van hierboven. Ik heb mijn hele zwangerschap last van mijn borsten gehad en dan vooral mijn tepels. Na de zwangerschap nog steeds waardoor dit 1 van de redenen was waarom ik bv niet door heb gezet. 


  Plopsa
  Bijdrager
  #10293505 Quote

  Och wat vervelend! Ik had er op en af ook last van. Strakke bh dragen wilde wel eens helpen. Ik deed ook zakjes koud water in mijn bh. Koolbladeren wordt bij stuwing wel geadviseerd. Misschien helpt dat tijdens de zwangerschap ook.  


  SanneStar
  Bijdrager
  #10293553 Quote

  Hier had ik in t begin veel pijn en last.. minder geworden in t 2e trimester.. 3e trimester weer heel erg vooral nu de laatste 3 weken zo ongeveer.. me tepels doen zoveel pijn.. denk ter voorbereiding van de bevalling bij mij ofzo.. ben nu 38+6 dus nog even te gaan.. 

  sport bh’s werken erg goed en ook gewoon lekker los laten hangen vind ik nu heel fijn.. zal straks continu een voedings bh aan hebben dus nu nog even lekker genieten van helemaal niets aan hebben! 


  MevrBoes
  Bijdrager
  #10293585 Quote

  Zakjes appelstroop in de vriezer en dan op je boobies. Appelstroop word heel koud maar blijft stroop, deze in een washandje erop en als ze ontdooit zijn hop de vriezer weer in. Ik sfeer erbij, de beste tip van onze lieve kraam verzorgster die ik heb kunnen krijgen.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  MamaNouky
  Bijdrager
  #10293598 Quote

  Wat een fijne tips! Dank jullie wel! Zal wel zo blijven inderdaad. Aaah we hebben het er voor over! 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct